Terug naar overzicht

Stagiaire Calculatie

Wil jij praktijkervaring op doen als Calculator als stagiair binnen ons bedrijf, dan bieden wij jou een leerzame stageplek!

Stagiaire Calculatie

Als stagiaire calculatie leer je in de praktijk calculaties te maken van onze systemen voor vloerverwarming- en koeling. Je verricht ondersteunende werkzaamheden voor onze calculator door het gebruik van autocad, accuraat opmeten van de m², etc. Je krijgt inzicht in hoe calculaties tot stand komen en hoe de voorbereiding verloopt van onze projecten.    

Wat vragen wij van jou?

Dit is WTH

WTH maakt onderdeel uit van TBI; één van de grotere bouw-, techniek- en infra concerns binnen Nederland en kenmerkt zich als marktleider en dé specialist op het gebied van comfortsystemen. Al meer dan vijftig jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt WTH met succes kwalitatief hoogwaardige systemen die een bijdrage leveren aan een laag energieverbruik en een optimaal comfort. Zowel voor nieuwbouw als renovatie. WTH is een dynamisch bedrijf in transitie en volop bezig met innovatie.

En dit krijg je van ons

WTH is in ontwikkeling. We bieden daarom veel ruimte voor creativiteit, eigen initiatief en zelfstandigheid om jezelf en onze onderneming verder te professionaliseren en toekomstbestendig te maken. Stage lopen bij WTH betekent ervaring opdoen in een zeer collegiale en informele werksfeer met 80 collega’s. Je ontvangt van ons een stagevergoeding van € 350,00 bruto per maand.

Zie je het zitten?

Herken jij je in dit profiel en zie je WTH wel zitten? Laat het ons weten door je motivatie en CV te mailen naar Miranda Lange (HR) via lange@wth.nl.