Terug naar overzicht

Tekenaar

Kom jij bij ons je grenzen verleggen?

Grenzen zijn er om verlegd te worden. Zodat je kan groeien en vernieuwen. Bij WTH hebben we daar onze werkwijze van gemaakt. Door samen te werken binnen en buiten de branche kijken we over de grenzen van ons eigen specialisme heen. Nieuwsgierig als we zijn naar nieuwe materialen, technieken, concepten en mogelijkheden. Zodat producten efficiënter, energiezuiniger, rendabeler, gezonder en comfortabeler worden. Die grenzen zoeken we op en blijven we verleggen. 

Wij zijn op zoek naar een ervaren Tekenaar

 

Over de functie

Als Tekenaar bij WTH ga je na een intern inwerkprogramma zelfstandig werken aan projecttekeningen (klanttekeningen, productietekeningen en samenstellingstekeningen) op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw. Naast het ontwerpen, berekenen en uitwerken van tekeningen behoren het scannen van tekeningen, het bouwkundig opschonen en het uitplotten van tekeningen tot je taken.

Ervaring

Onze ideale kandidaat heeft ervaring met tekenen, het liefst binnen de installatietechniek. We zijn op zoek naar iemand die zelfstandig te werk gaat, kwalitatief goede tekeningen maakt, maar daarnaast ook met een frisse blik naar onze manier van werken kijkt, en graag meedenkt over hoe het nog mooier, beter en efficiënter kan. Hierover ga je vervolgens in gesprek met je directie collega’s, en collega’s van andere afdelingen om samen de dienstverlening en het proces bij WTH nog verder te professionaliseren.

Daarnaast:

Dit krijg je van ons

Wij bieden je de kans om te werken aan interessante en innoverende projecten en corporate vraagstukken. Geen dag zal hetzelfde zijn! WTH stimuleert je om goede en creatieve ideeën in te brengen en zélf op te pakken. Wij bieden ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief en zelfstandigheid om jezelf en onze onderneming verder te professionaliseren.

Waar kom je te werken

WTH maakt onderdeel uit van TBI; één van de grotere bouw-, techniek- en infra concerns binnen Nederland. Ons bedrijf is dé specialist en marktleider op het gebied van vloerverwarming en koeling. Al meer dan veertig jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt WTH succesvol kwalitatief hoogwaardige en energiezuinige verwarmingssystemen. Zowel voor in nieuwbouw als renovatie. WTH is een dynamisch bedrijf in transitie en volop bezig met innovatie. Je komt terecht in een zeer collegiale en informele omgeving van ca. 70 collega’s.

Interesse?

Stuur je CV en motivatie o.v.v. vacature Tekenaar naar Linda de Reuver (reuver@wth.nl).
Heb je vragen? Tineke Vellekoop, Operationeel Manager, vertelt je graag meer (06-22974947).

Of solliciteer direct online!