Werken in een gezond binnenklimaat

Heeft u al eens gehoord van de WELL-standaard? Deze meetmethode is overgewaaid uit de VS en begint nu in Nederland voet aan de grond te krijgen. Nieuw aan WELL is de aandacht voor gezondheid van de eindgebruiker. Meetmethodes zoals BREEAM besteden veel aandacht aan de technische aspecten van duurzaamheid, WELL neemt daar de factor ‘welbevinden’ in mee. Hoe prettig is een gebouw om in te werken?

Tevreden gebruikers, meer waarde

Of u die WELL-standaard nu wel of niet wilt toepassen, u vindt ongetwijfeld ook dat comfort en gezondheid bij verduurzaming niet vergeten mogen worden. Kiezen voor duurzaam of comfortabel en gezond hoeft ook niet. Het kan allemaal.

Als specialist in vloerverwarming en -koeling zijn wij van nature altijd bezig met comfort en gezondheid. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of transformatie. Het systeem verwarmt een ruimte gelijkmatig, wat heel prettig aanvoelt. En de luchtcirculatie is bij vloerverwarming minimaal, waardoor ronddwarrelend stof tot het verleden behoort. Ons product is daar bovenop van zichzelf al duurzaam en energiezuinig, past perfect in een all electric gebouw en beantwoordt aan de toenemende vraag naar koeling.

Uw gebouw toekomstbestendig

Kortom: als u uw gebouw toekomstbestendig wilt maken – comfortabel, gezond en duurzaam met een hogere productiviteit van medewerkers tot gevolg – dan helpen wij u graag. Samen met andere specialisten (denk aan warmtepompen) zorgen we voor een duurzaam, gezond en comfortabel binnenklimaat dat werkelijk meerwaarde levert aan uw toekomstige gebruikers.