Commercieel medewerker binnendienst

Terug naar overzicht

40 uur per week
Standplaats Dordrecht

Kom jij bij ons je grenzen verleggen?

Grenzen zijn er om verlegd te worden. Zodat je kan groeien en vernieuwen. Bij WTH hebben we daar onze werkwijze van gemaakt. Door samen te werken binnen en buiten de branche kijken we over de grenzen van ons eigen specialisme heen. Nieuwsgierig als we zijn naar nieuwe materialen, technieken, concepten en mogelijkheden. Zodat producten efficiënter, energiezuiniger, rendabeler, gezonder en comfortabeler worden. Die grenzen zoeken we op en blijven we verleggen. 

Wij zijn op zoek naar een ervaren Commercieel Medewerker Binnendienst


Als Commercieel Medewerker Binnendienst zorg jij voor het opstellen van kostprijsbegrotingen. Dit doe je aan de hand van bestek, tekeningen of andere gegevens met als doel het bepalen van de totale kosten voor de realisatie van een project.

Dagelijks werk jij aan projecten met een grote diversiteit. Je achterhaalt de behoefte van de (potentiele) klant en vertaalt deze naar een klantvraag. Voor deze vraag biedt je de beste oplossing, binnen de gestelde randvoorwaarden, en maakt hiervoor een interessante offerte op. Ook lopende offertes zijn bij jou in goede handen. Jij hebt scherp wat de afspraken zijn en hebt contact met je collega’s over de opvolging van de offerte.

Wat doe je nog meer? Je beoordeelt de uitvoerbaarheid van projecten en helpt ons door kritisch te kijken naar wat er beter kan. En niet alleen kijken: je draagt goede technische, en waar nodig alternatieve, oplossingen aan.

Met wie doe je dit?

 Wij geloven dat het met elkaar leuker is en het resultaat beter wordt. Bij ons werk je dan ook in een klantenteam. In dit team komen alle onderdelen samen: ontwerpen, tekenen, calculeren en realiseren. De teams worden aangestuurd door projectleiders.
Je werkt aan een netwerk binnen de organisatie én begrijpt als geen ander dat het opbouwen/onderhouden van het externe netwerk in jouw positie een grote rol speelt.

Dit neem je mee


Dit krijg je van ons 

De organisatie bestaat uit ca. 70 medewerkers: klein genoeg om iedereen bij naam te kennen. We lopen makkelijk bij elkaar binnen en afstemming gaat snel.
Als WTH zijn we in transitie en onze medewerkers bepalen de kwaliteit van onze dienstverlening. Jij bent belangrijk en daarmee jouw ontwikkeling, op persoonlijk en inhoudelijk vlak. Jouw creativiteit en inbreng wordt gewaardeerd. Naast waardering, ruimte voor ontwikkeling, 38 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) en de gezellige lunches aan de keukentafel bieden wij je een salaris van tussen de € 2.900 en € 3.700,-

Dit is WTH

WTH maakt onderdeel uit van TBI; één van de grotere bouw-, techniek- en infra concerns binnen Nederland. Het is onze missie om mensen te omringen met het grensverleggende comfort van een duurzaam, gezond én aangenaam binnenklimaat. Een leefomgeving waarin alles klopt. Elke dag weer zoeken wij nieuwe mogelijkheden om hierin de optimale balans te vinden. Met onze vloer- en wandsystemen en regelingen voor verwarming en koeling kies je voor grensverleggend comfort. Voor partnerschap en vernieuwing. Voor maatwerk in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Voor alles onder één dak, van ontwerp tot en met projectmanagement. En voor jarenlange ervaring als het gaat om duurzaam, gezond én comfortabel wonen, werken, leren en zorgen.

En nu?

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Joris van Eijkeren (Commercieel Manager), 06-22247764. 
Herken jij je in dit profiel en wil je graag bij WTH aan de slag? Stuur dan je motivatie en cv naar Linda de Reuver (HR Adviseur) via reuver@wth.nl  

Of solliciteer direct online