Stagiair(e) Productie

24 uur per week (in ieder geval de donderdag en vrijdag)
Standplaats Dordrecht

Wij zoeken een Stagiair(e ) die van aanpakken houdt.

Dit ga je doen

Als Stagiair(e) Productie voer je alle voorkomende productie werkzaamheden uit op de afdeling Productie.

Je werkzaamheden

Dit neem je mee

Jij weet van wanten en neemt initiatief om met ideeën aan de slag te gaan. Samen kom je verder. Zowel met collega’s als buiten WTH zoek je aansluiting en zie je mogelijkheden voor gezamenlijke projecten. Jij denkt niet in wij/zij termen, maar in win-win! Je werkt graag mee aan het continue verbeteren van onze processen, producten en diensten. 
Je bent een vakman/vrouw. Jouw specifieke kennis en vaardigheden zet je doelbewust in ten behoeve van het beste resultaat. Daarnaast ben je gericht op vernieuwing in je vakgebied en blijf je jezelf ontwikkelen.

Verder:

Dit is WTH

WTH maakt onderdeel uit van TBI; één van de grotere bouw-, techniek- en infra concerns binnen Nederland. Het is onze missie om mensen te omringen met het grensverleggende comfort van een duurzaam, gezond én aangenaam binnenklimaat. Een leefomgeving waarin alles klopt. Elke dag weer zoeken wij nieuwe mogelijkheden om hierin de optimale balans te vinden. Met onze vloer- en wandsystemen en regelingen voor verwarming en koeling kies je voor grensverleggend comfort. Voor partnerschap en vernieuwing. Voor maatwerk in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Voor alles onder één dak, van ontwerp tot en met projectmanagement. En voor jarenlange ervaring als het gaat om duurzaam, gezond én comfortabel wonen, werken, leren en zorgen.
 

En dit krijg je van ons

WTH is in ontwikkeling. Je komt terecht in een informele, collegiale en flexibele werksfeer met ruim 80 collega’s. Je krijgt een stagevergoeding. 

Zie je het zitten?

Herken jij je in dit profiel en zie je een stage bij WTH wel zitten? Laat het ons weten door je motivatie en cv te mailen naar Linda de Reuver (HR Adviseur) op reuver@wth.nl . Voor inhoudelijke vragen kun je telefonisch contact opnemen met Sebastiaan Noorland via 078-6525037

terug naar overzicht

Of solliciteer direct online