Terug naar overzicht

Werkvoorbereider

Zorg jij voor het voorbereiden van onze projecten in woning- en utiliteitsbouw? Sta je graag met onze projectleiders, monteurs en klanten in contact en sta je voor hen klaar als WTH-ambassadeur? Ben je een teamspeler die gaat voor gezamenlijk succes? Dan zoeken wij jou voor onze vacature Werkvoorbereider.

Wat ga je doen?

In de rol van Werkvoorbereider bij WTH werk je nauw samen met onze projectleiders, collega monteurs, de klant en de collega’s binnen jouw team werkvoorbereiding. Welke voorbereiding is er nodig om onze projecten zo optimaal mogelijk uit te kunnen voeren? Welke materialen zijn er nodig en dienen besteld te worden? Hoeveel monteurs plan je hierbij in? Hoeveel tijd gaat het project in beslag nemen? Welke collega’s dienen betrokken te zijn? Welke onderwerpen bespreek je in het projectteam overleg? Hoe komen we in het projectteam tot de beste oplossing? Stuk voor stuk zaken waar jij het antwoord op weet of in samenwerking met je klant en collega’s het antwoord op gaat vinden om onze projecten zo optimaal mogelijk uit te voeren.

Binnen onze organisatie sta je er nooit alleen voor. Je werkt als Werkvoorbereider in een hecht team met je collega’s van de werkvoorbereiding, planning en projectleiding, waarbij je elkaar niet alleen in ad hoc zaken ondersteunt, maar ook regelmatig spart over verbetermogelijkheden. Je deelt actief je kennis en helpt anderen in het bedienen van jullie klanten. Onze Manager Projecten is eveneens een van je vaste contacten en samen met al deze collega’s zorg je ervoor dat wij als één WTH blijven excelleren.

Als Werkvoorbereider bij WTH krijg je een boel eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden om je werk in te richten naar jouw idee. We vertrouwen op jouw kennis en kunde, en waarderen het enorm als je met ons meedenkt hoe wij onze organisatie elke dag weer beter kunnen maken. Daarnaast is WTH in transitie en als nieuwe collega kan jij hier een bijdrage aan leveren. Je hebt binnen onze organisatie volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en nieuwe kennis op te doen, maar ook om jouw eerder opgedane kennis te delen binnen het team.

Wat vragen wij?

Waar kom je te werken?

WTH maakt onderdeel uit van TBI; één van de grotere bouw-, techniek- en infra concerns binnen Nederland en kenmerkt zich als marktleider en dé specialist op het gebied van comfortsystemen. Al meer dan vijftig jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt WTH met succes kwalitatief hoogwaardige systemen die een bijdrage leveren aan een laag energieverbruik en een optimaal comfort. Zowel voor nieuwbouw als renovatie. WTH is een dynamisch bedrijf in transitie en volop bezig met innovatie.

Wat krijg je van ons?

We bieden veel ruimte voor creativiteit, eigen initiatief en zelfstandigheid om jezelf en onze onderneming verder te professionaliseren en toekomstbestendig te maken. Je komt terecht in een informele, collegiale en flexibele werksfeer met ruim 80 collega’s. Je krijgt een prima salaris en daarnaast heb je 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen op fulltime basis, een goede pensioenregeling en kunnen je kinderen gebruik maken van het TBI Studiefonds. Uiteraard geven we je ook de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Tot slot is het bij WTH blijvend mogelijk om tot 40% van je werkweek vanuit huis te werken.