Wonen is je goed voelen

De manier waarop we bouwen verandert. Mede door de sterk gestegen vraag naar nieuwbouw groeit het aantal conceptwoningen. Het doel: bouwen efficiënter maken door herhaalbaarheid. Naast snelheid en kostenverlaging is energiebesparing en duurzaamheid daarbij van groot belang. We willen én moeten van het gas af.

Waar u bij al die duurzame nieuwbouwwoningen natuurlijk niet op wilt inleveren is het comfort voor de bewoners. Zijn deze woningen op alle momenten van de dag ook prettig en gezond om in te wonen? Bewoners willen immers een lage energierekening, maar ze hechten ook groot belang aan gezondheid, gemak en comfort.

Duurzaam, comfortabel en gezond

Daarom specialiseren wij ons volledig op binnenklimaat-oplossingen voor nieuwbouw en renovatie. Het uitgangspunt: het moet altijd duurzaam én comfortabel en gezond zijn.

Meer comfort is meer waarde

We staan bekend als specialist in vloerverwarming- en koeling. Dat product is van zichzelf al toekomstbestendig. Het is duurzaam en energiezuinig, past perfect in een all electric woning en beantwoordt aan de toenemende vraag naar koeling.

Tegelijkertijd weten we ook: een binnenklimaat is meer dan een prettige temperatuur. Hoe zit het bijvoorbeeld met de isolatie en ventilatie? En hoeveel gemak ervaart de bewoner bij het zelf, op maat instellen van het binnenklimaat?

Daarom zoeken we actief de samenwerking op met andere partijen. Samen kunnen we u namelijk slimme totaaloplossingen bieden voor een binnenklimaat dat werkelijk meerwaarde levert aan uw toekomstige huurders of kopers. En waarmee uw woningen straks dus letterlijk meer waard zijn.