Duurzaam, comfortabel en gezond

WTH Comfort Plus is onze oplossing voor het comfortabel verwarmen en koelen van een woning of gebouw. Vloerverwarming en -koeling past perfect in een all electric woning en beantwoordt aan de toenemende vraag naar een comfortabel en gezond binnenklimaat.

Met vloerverwarming en -koeling krijg je de meest ideale en energiebesparende temperatuurverdeling in een woon- en werkomgeving. Heb je complete vrijheid van inrichting en geen stofcirculatie. Deze oplossing is extra comfortabel doordat u ook tegelijkertijd kan verwarmen en koelen.

Wij bieden een uitgebreid assortiment verdelers en regelingen, want iedere situatie stelt andere eisen. Het belangrijkste uitganspunt is de warmtebron; is dit een cv-ketel, een warmtepomp of is er sprake van stadsverwarming. Bij de selectie van onze systeemonderdelen stellen wij het comfort van de eindgebruikeraltijd centraal.

Voor alle markten

Met onze oplossingen kiest u voor grensverleggend comfort. Voor partnerschap en vernieuwing. Voor maatwerk in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Voor alles onder één dak, van ontwerp tot en met projectmanagement. En voor jarenlange ervaring als het gaat om duurzaam, gezond én comfortabel wonen, werken, leren, zorgen en sporten. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over WTH Comfort Plus? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 078 651 06 40.