Meer comfort minder energie

WTH EasyNext bestaat uit verschillende producten en diensten en is bedoeld voor woningeigenaren met bestaande vloerverwarmingsystemen die meer comfort willen en/of energie willen besparen. De afgelopen 45 jaar heeft WTH tienduizenden systemen geleverd, die nog steeds uitstekend werken, maar door een mix van technologie en nieuwe inzichten, kunnen wij het comfort en de prestaties van bestaande vloerverwarmingsystemen flink beteren.

UMR regeling voor extra comfort

Elke kamer in huis zijn eigen comfort, zonder de hele woning te hoeven verwarmen. Daar hebben wij een mooie oplossing voor: de UMR (Universele Modulaire Regeling). Met behulp van de UMR is het mogelijk om per ruimte de temperatuur van de vloerverwarming te regelen. Zo kan dus nog wel de badkamer verwarmd worden als de woonkamer al op de gewenste temperatuur is. De UMR is heel eenvoudig achteraf te installeren, de thermostaten kunnen draadloos met de regelaar communiceren.

Spoelen en reinigen van leidingen

Werkt de vloerverwarming niet naar behoren? WTH EasyNext staat garant voor een soepele en energiezuinige werking van vloerverwarmingsystemen. Door de leidingen te spoelen en het systeem correct in te regelen, zal de vloerverwarming weer optimaal gaan presteren. WTH geeft ook advies over het gebruik, het creëeren van extra comfort en energiebesparing.

Met WTH EasyNext krijgt de eindgebruiker meer comfort en wordt bespaard op energie, zonder de oude vloerverwarming te vervangen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over WTH EasyNext? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 078 651 06 40.