Voor een aangenaam binnenklimaat

Bij thermische betonkernactivering wordt op een slimme manier gebruik gemaakt van de massa van de vloer of wand, die in staat is om warmte en koude te bufferen en af te geven.

Een hoog comfort en een laag energieverbruik

WTH Thermische Betonkernactivering verhoogt of verlaagt de temperatuur van de gebouwmassa met slechts enkele graden. Uitermate geschikt dus voor lage temperatuurverwarming en hoge temperatuurkoeling. Doordat straling voornamelijk de warmte overdraagt, wordt de luchttemperatuur eenvoudig enkele graden verlaagt zonder comfortverlies. Ook niet onbelangrijk: elke graad minder betekent een energiebesparing van zo’n 7%.

Een gezond binnenklimaat

WTH Thermische Betonkernactivering zorgt niet alleen voor een lager energieverbruik, maar ook voor een comfortabel en gezond binnenklimaat. Door minder luchtverplaatsing, is er minder stofverplaatsing en daardoor zijn er minder allergenen in de lucht. Daarnaast is stralingswarmte comfortabeler dan warmtecirculatie via de lucht. Dit draagt in grote mate bij aan het welzijn, werkplezier en de productiviteit.

Intensieve samenwerking

Bij thermische betonkernactivering werken wij altijd samen met andere bouwpartners vanaf de eerste ontwerpfase van een project. De leidingen worden immers al in een eerdere bouwfase geplaatst dan gebruikelijk. Alle thermische betonkernactiveringsprojecten krijgen daarom een WTH-projectleider die de techniek en het projectmanagement volledig beheerst. Dit betekent een optimale coördinatie van de teken- en uitvoeringswerkzaamheden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over WTH Thermische Betonkernactivering? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 078 651 06 40.