Een optimaal binnenklimaat

U weet het zelf als geen ander: hoe beter het binnenklimaat in een ziekenhuis of zorginstelling, hoe prettiger medewerkers, patiënten en cliënten zich voelen. Het effect daarvan is groot: het leidt simpelweg tot betere zorg, een betere gezondheid en/of een sneller herstel.

Verwarming én koeling

Als specialist in vloerverwarming en -koeling zijn wij van nature altijd bezig met comfort en gezondheid. Ons systeem verwarmt een ruimte gelijkmatig, wat heel prettig aanvoelt. En de luchtcirculatie is bij vloerverwarming minimaal, waardoor ronddwarrelend stof en stofnesten tot het verleden behoren. Ons product is daar bovenop van zichzelf ook duurzaam en energiezuinig en beantwoordt aan de toenemende vraag naar koeling.

Slimme totaaloplossingen

Wij helpen u dan ook graag om bij de nieuwbouw, verbouwing of renovatie van uw zorginstelling een optimaal binnenklimaat te realiseren. Daarbij werken we hecht samen met andere partijen. Samen kunnen we u namelijk slimme totaaloplossingen bieden voor een binnenklimaat dat werkelijk meerwaarde levert voor de medewerkers, patiënten, cliënten en bezoekers.