Zet de volgende stap met je bestaande vloerverwarming

Wil je meer comfort in huis zonder hogere energierekening? Haal het beste uit je (bestaande) vloerverwarming met WTH EasyNext – een mix van technologie en diensten die de prestaties van bestaande vloerwarming flink verbetert.

Dit is EasyNext

Warmte waar en wanneer je maar wil

WTH EasyNext maakt het mogelijk om verschillende ruimtes in huis apart te verwarmen. Zo krijgt elke kamer zijn eigen comfort. Tegelijkertijd bespaar je energie omdat niet de hele woning verwarmd wordt. Met een paar kleine aanpassingen aan je bestaande vloerverwarmingsysteem is WTH EasyNext snel en eenvoudig geïnstalleerd.

Via een thermostaat stel je per ruimte de gewenste temperatuur in.
De bestaande thermostaat in de woonkamer blijft behouden, of wordt desgewenst vervangen. Tijdens de plaatsing regelen we de installatie goed in, voor een zo laag mogelijk energieverbruik. Zo optimaliseren we de vloerverwarming zonder hak- of breekwerk.

Optimaal rendement

WTH EasyNext staat garant voor een soepele en energiezuinige werking van je vloerverwarmingssysteem. Door het systeem correct in te regelen, zal de vloerverwarming optimaal gaan presteren. WTH geeft ook advies over het gebruik van het systeem, het creëren van extra comfort en energiebesparing. 

Meer informatie of een offerte

De exacte prijs is afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Vraag daarom gratis een vrijblijvende offerte aan. Deze wordt volledig afgestemd op jouw situatie. Wil je  meer weten over WTH EasyNext? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar service@wth.nl

Direct een offerte aanvragen