Zet de volgende stap met je vloerverwarming

Vloerverwarming is een duurzame manier van verwarmen en gaat vaak een levenlang mee, mits je de installatie goed onderhoud. Anders kan na een aantal jaren vervuiling optreden in de leidingen waardoor de vloerverwarming minder presteert, je minder comfort ervaart en een hogere energierekening hebt.

Méér comfort in huis zonder hogere energierekening?

Met een mix van technologie en diensten zorgen wij ervoor dat de prestatie van bestaande vloerwarming flink verbetert, waardoor je meer comfort ervaart en flink kunt besparen op je energierekening!

 Offerte aanvragen

Wat wij beloven

Onze werkwijze

Eerst wordt een analyse van de woning gemaakt. Op basis van deze analyse en jouw specifieke wensen ontvang je een advies op maat, passend bij jouw situatie. Vervolgens maken wij een offerte voor de volgende stap

Onderhouden

Voor een optimale werking en een langere levensduur van de vloerverwarmingsinstallatie is onderhoud belangrijk. Wij controleren of alle onderdelen van de installatie nog optimaal werken en zorgen dat de installatie weer een lange tijd mee kan.

Upgraden
Met een upgrade voegen we onderdelen toe en maken we de bestaande vloerverwarmingsinstallatie klaar voor de toekomst.

Vernieuwen

Voor het eerst vloerverwarming aanbrengen in je (bestaande) woning? Ook dat kan geregeld worden. Wij bieden een optimaal werkend vloerverwarmingssysteem, passend bij elk type warmtebron of opwekker.

Warmte waar en wanneer je maar wil

WTH EasyNext maakt het mogelijk om verschillende ruimtes in huis apart te verwarmen. Zo krijgt elke kamer zijn eigen comfort. Tegelijkertijd bespaar je energie omdat niet de hele woning verwarmd wordt. Met een paar kleine aanpassingen aan je bestaande vloerverwarmingsysteem is WTH EasyNext snel en eenvoudig geïnstalleerd. 

Optimaal rendement

WTH EasyNext staat garant voor een soepele en energiezuinige werking van je vloerverwarmingssysteem. Door het systeem correct in te regelen, zal de vloerverwarming optimaal gaan presteren. WTH geeft ook advies over het gebruik van het systeem, het creëren van extra comfort en energiebesparing. 

Meer informatie of een offerte

De exacte prijs is afhankelijk van het (bestaande) systeem en je persoonlijke wensen. Daarom hebben wij eerst een aantal specifieke gegevens nodig.
Wil je weten wat voor jouw systeem de mogelijkheden zijn? Druk dan op de rode knop hieronder en vul het formulier in. Dan nemen wij spoedig contact met je op.

Offerte aanvragen