Wij zijn onderdeel van TBI

TBI is een groep van techniek-, bouw- en infra-ondernemingen met hart voor de maatschappij. Twintig bedrijven die samen én los van elkaar de toekomst maken. Die onze leefomgeving op duurzame wijze vernieuwen, inrichten en onderhouden. In 2022 werkten we met meer dan 6.200 collega’s aan woningen, kantoren, scholen, ziekenhuizen, wegen, tunnels, bruggen, sluizen, fabrieken en scheepsinstallaties. Van kleine initiatieven tot grote, spraakmakende projecten.

TBI is een veelzijdige organisatie met een groot maatschappelijk hart. Omdat we niet beursgenoteerd zijn, worden we niet gedreven door de aandeelhouderswaan van de dag. Wij richten ons juist op de lange termijn. Al meer dan 40 jaar zorgen we voor een gezonde balans tussen de continuïteit van de TBI-ondernemingen en het welzijn van de samenleving. 

Wendbare netwerkorganisatie

Elke TBI-onderneming heeft haar eigen cultuur en haar eigen specialistische expertise. Voor ondernemerschap is volop ruimte. Maar de ondernemingen werken ook samen. Met een integrale (project)benadering, op basis van gedeelde kennis, bereiken we toonaangevende resultaten. Deze werkwijze levert veel op: innovatie, slagkracht en synergie.  

Diverse organisatie

Willen we onze ambities waarmaken, dan hebben we de beste mensen nodig. Veelzijdigheid, verscheidenheid aan talent en creativiteit zijn hierbij cruciaal. We willen zo divers zijn als de maatschappij waarvoor we werken. Daarom moedigen we mensen aan om hun individuele kwaliteiten in te brengen en die te ontwikkelen. We zetten in op persoonlijke ontwikkeling en stimuleren ondernemerschap en eigen initiatief.  

Gezamenlijke missie

Wij geloven dat we een grote, positieve impact kunnen hebben op de toekomst. Samen met onze partners werken we aan het Nederland van morgen, vanuit het idee dat het altijd beter, mooier, slimmer en duurzamer kan. We werken aan een sterke infrastructuur, aan slimme kantoren en schone fabrieken, aan intelligente tunnels en aan woningen die geen energie gebruiken maar leveren. Daarnaast zorgen we ervoor dat bijzondere gebouwen en monumenten bewaard blijven. Want ook ons cultureel erfgoed is de toekomst. 

Het beste van twee werelden

Als medewerker van WTH | Klimaat waar je op kunt bouwen profiteer je van de voordelen van een grote werkgever én van een kleine werkgever. Je krijgt de kans om aan grote, integrale projecten te werken, maar bent ook onderdeel van een bedrijf waar je iedereen kent. Je kunt concern brede opleidingen volgen, maar jezelf ook ontwikkelen bij een specialist. We zijn de derde bouwer van Nederland, maar het voelt als een familiebedrijf.

TBI. Maak de toekomst

 
Meer over TBI en andere TBI ondernemingen