WTH; een TBI onderneming

TBI is een concern dat de leefomgeving op duurzame wijze vernieuwt, inricht en onderhoudt. TBI kenmerkt zich door een wendbare (netwerk)organisatie. Met negentien zelfstandige dochterondernemingen wordt marktgeoriënteerd samengewerkt binnen de segmenten Techniek, Bouw & Ontwikkeling en Infra. TBI beschikt over hoogwaardige, specialistische expertise en heeft een gediversifieerd portfolio. Een integrale (project)benadering, op basis van gedeelde kennis, is een belangrijk element om de markt in Nederland te bedienen. In 2021 werken er gemiddeld 6.300 medewerkers door heel Nederland aan woningen, kantoren, scholen, ziekenhuizen, wegen, tunnels, bruggen, sluizen, fabrieken en scheepsinstallaties. Van kleine initiatieven tot grote, spraakmakende projecten voor publieke of private opdrachtgevers.  
 
Een sterke combinatie
Het werk van TBI is in heel Nederland te vinden. Van hele kleine tot grote spraakmakende projecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan woningen, kantoren, scholen, ziekenhuizen, wegen, tunnels, bruggen, sluizen, fabrieken en scheepsinstallaties. WTH is een TBI onderneming. Veel van onze projecten worden in samenwerking met onze TBI partners gerealiseerd. Samen vormen wij een sterke combinatie voor het bedienen, verduurzamen en energiezuinig maken van de nieuwbouw- en renovatiemarkt.
 
Samenwerking met TBI partners
Wij werken veel samen met TBI partners die gespecialiseerd zijn in woningbouwprojecten, zoals; Era Contour, Groothuis Wonen, Hazenberg Bouw, de Koopmans Bouwgroep en Voorbij Prefab. En uiteraard ook met Comfort Partners, die zich gespecialiseerd heeft in complete verwarmingsinstallaties, waterinstallaties en ventilatie van woningen. De totaalconcepten van WTH maken vaak onderdeel uit van veel projecten van onze TBI partners. 
 

DE 3 VAN TBI

TBI wil de kwaliteit van wonen, werken en mobiliteit van mensen verbeteren door slimme, duurzame en toekomstbestendige oplossingen te ontwikkelen en te realiseren. De komende jaren is de strategie van alle TBI ondernemingen gericht op drie pijlers: een toonaangevende marktpositie, circulair ondernemen en een aantrekkelijke werkomgeving.
 
Meer over TBI en andere TBI ondernemingen