Visie en missie

Onze visie

Wij zijn een betrouwbare partner waar je op - en met - kunt bouwen. Onze kennis en kunde vormen de bouwstenen voor duurzame en innovatieve (of vernieuwende) klimaatoplossingen.
Nog nooit was een gezond én duurzaam leefklimaat zo belangrijk als de tijd waarin we nu leven; daarom bouwen wij aan een klimaat, dat kijkt naar de wereld van morgen, waarin duurzaamheid centraal staat. Met oog voor de mensen om ons heen én waarin we samen het beste uit onszelf willen halen. Want, iedereen heeft recht op een gezond en duurzaam klimaat.  Wij bouwen aan het klimaat in de breedste zin. Voor buiten, voor binnen. Voor jou, voor hen, voor ons allemaal.

Onze missie

Elke dag werken we gedreven aan duurzame totaaloplossingen voor het klimaat. Het klimaat bij je thuis, op het werk, -op onze eigen werkvloer én wereldwijd. Klimaat gaat over zo veel meer dan warme voeten of een behaaglijke sfeer. Het gaat over samenwerken, kennis delen en elkaar helpen groeien. Het gaat over, partnerships bouwen, nieuwe innovaties – samen -ontwikkelen, kennis delen en voorop blijven lopen. Dat is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Het is daarom aan ons, de bouwketen, om dat samen voor elkaar te krijgen. Want alleen samen komen we tot totaaloplossingen die écht bijdragen aan een gezond en duurzaam klimaat. 

WTH | Klimaat waar je op kunt bouwen

Onze kernwaarden

Wie wij zijn en wat wij doen komt tot uitdrukking in ons merk. De kernwaarden bepalen wat wel en wat niet past bij WTH. Hiermee is het merk een kompas voor onze mensen en bepalen de kernwaarden het onderscheiden vermogen van onze organisatie.