Vloerverwarming waar je op kunt bouwen

Vloerverwarming als hoofdverwarming in nieuwbouwwoningen, maar ook bij renovatie, steeds vaker wordt toegepast. Met vloerverwarming kies je voor optimaal wooncomfort met een laag energieverbruik. Bovendien is vloerverwarming onderhoudsvrij, zorgt voor een betere luchtkwaliteit en je hebt meer keuzevrijheid bij het inrichten van je woning doordat de leidingen onzichtbaar in de vloer zijn verwerkt.

Ook temperatuurregeling per vertrek en zelfs koeling behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden. Er is wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Zoals de temperatuurregeling en de vloerbedekking.

Lees verder over de voordelen, temperatuurregeling en vloerafwerking > 

Regel het via een WTH installateur

WTH is partner in de bouw en werkt samen met installateurs en bouwondernemingen. Ben je geïnteresseerd in vloerverwarming en -koeling bij jou thuis? 
Zoek dan een installateur in de buurt > 

WTH EasyNext

De afgelopen 50 jaar heeft WTH tienduizenden systemen geleverd, die nog steeds uitstekend werken, maar waarvan de prestaties (ook gecombineerd met radiatoren) flink kunnen verbeteren. Zet de volgende stap met bestaande vloerverwarming. 
Lees meer over EasyNext >

Verwarmingsadvies

De huidige nieuwbouw woningen zijn zo goed geïsoleerd dat de woonruimte lang op temperatuur blijft. Hierdoor kan de ervaring zijn dat de vloer soms niet comfortabel warm aanvoelt. Er is immers geen warmtevraag. 
WTH geeft advies >