Welkom op onze consumentenpagina

Ben je geïnteresseerd in vloerverwarming en/of koeling bij jou thuis? Heb je een vraag over de werking van je bestaande WTH vloerverwarmingssysteem? Of wil je weten hoe je je bestaande systeem duurzamer en energiezuiniger kunt maken?

Wil je meer comfort in huis zonder hogere energierekening?

Haal het beste uit je (bestaande) vloerverwarming met WTH EasyNext – een mix van technologie en diensten die de prestaties van bestaande vloerwarming flink verbetert.

 Meer weten over Easy Next?

 

Regel het via een WTH installateur

Als consument of eindgebruiker is het niet mogelijk om zelf producten bij WTH te bestellen. WTH levert haar producten uitsluitend via erkende installateurs. Zij beschikken over de juiste kennis en kunde om een vloerverwarmingssysteem van WTH op de juiste wijze te installeren en te onderhouden.
Bij een erkende installateur kun je terecht voor een advies op maat over het gebruik en een optimale werking van jouw vloerverwarmingssysteem.
Ben je geïnteresseerd in vloerverwarming en -koeling van WTH bij jou thuis? Neem dan contact op met een WTH installateur bij jou in de buurt > 

Waarom kiezen voor vloerverwarming van WTH

Met vloerverwarming en/of -koeling van WTH kies je voor optimaal wooncomfort met een laag energieverbruik. Bovendien is vloerverwarming onderhoudsvrij, zorgt voor een betere luchtkwaliteit en je hebt meer keuzevrijheid bij het inrichten van je woning doordat de leidingen onzichtbaar in de vloer zijn verwerkt. Ook vloerkoeling en temperatuurregeling per vertrek behoort tot de mogelijkheden.

Welke vloerafwerking is geschikt voor vloerverwarming

Voordat je vloerverwarming gaat of laat aanleggen zijn er wel een aantal zaken waarmee je rekening moet houden. Zoals de temperatuurregeling en de vloerafwerking, zoals o.a. parket, steen of pvc.
Lees verder over de voordelen, temperatuurregeling en vloerafwerking >

Wat mag je verwachten van vloerverwarming en/of -koeling

Heeft je woning vloerverwarming en/of vloerkoeling van WTH? Een goede keuze! Vloerverwarming is een manier van verwarmen met veel pluspunten. Dankzij een met water gevuld kunststof buizensysteem, dat onzichtbaar in de vloer is aangebracht, wordt de warmte op natuurlijke wijze zeer gelijkmatig verdeeld. De gehele vloer is als het ware één groot verwarmingselement. Dit betekent optimaal wooncomfort! Naast veel comfort biedt vloerverwarming van WTH nog veel meer voordelen: Zoals een laag energieverbruik, onderhoudsvriendelijk, betere hygiëne, alle vrijheid in interieurkeuze en toepasbaar zonder bouwkundige voorzieningen. Download de Bewonershandleiding > 

Meest gestelde vragen

Heb je een vraag over (de werking) van je WTH vloerverwarmingssysteem? 
We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet. Staat je vraag er niet bij?
Neem dan eerst contact op met je eigen installateur of zoek een WTH installateur bij jou in de buurt >