Vloerverwarming waar je op kunt bouwen

Hoog wooncomfort, energiebesparing, onderhoudsvrij, een betere lucht kwaliteit en meer ruimte voor een mooi interieur. Er zijn voldoende redenen waarom vloerverwarming als hoofdverwarming in nieuwbouwwoningen, maar ook bij renovatie, steeds vaker wordt toegepast. Temperatuurregeling per vertrek en zelfs koeling behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden. Er is wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Zoals de temperatuurregeling en de vloerbedekking.
Lees verder over de voordelen, temperatuurregeling en vloerbedekking > 

Regel het via een WTH installateur

WTH is partner in de bouw en werkt samen met installateurs en bouwondernemingen. Ben je geïnteresseerd in vloerverwarming en -koeling bij jou thuis? 
Zoek dan een installateur in de buurt > 

WTH EasyNext

De afgelopen 50 jaar heeft WTH tienduizenden systemen geleverd, die nog steeds uitstekend werken, maar waarvan de prestaties (ook gecombineerd met radiatoren) flink kunnen verbeteren. Zet de volgende stap met bestaande vloerverwarming. 
Lees meer over EasyNext >

Verwarmingsadvies

De huidige nieuwbouw woningen zijn zo goed geïsoleerd dat de woonruimte lang op temperatuur blijft. Hierdoor kan de ervaring zijn dat de vloer soms niet comfortabel warm aanvoelt. Er is immers geen warmtevraag. 
WTH geeft advies > 

Kijk ook eens op vloerenverwarming.nl