Over WTH

Klimaat waar je op kunt bouwen

Nog nooit was een gezond én duurzaam leefklimaat zo belangrijk als de tijd waarin we nu leven. Een nieuwe tijd die vraagt om een nieuwe aanpak. Dat zet de traditionele bouwwereld onder druk; het dwingt ons om onszelf opnieuw uit te vinden. Bij WTH gaan we uit van de essentie, vanuit de mens. Iedereen heeft recht op een gezond en duurzaam leefklimaat. En dat is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Het is daarom aan ons, de bouwketen, om dat samen voor elkaar te krijgen.

Hoe draagt WTH bij aan een gezond en duurzaam leefklimaat?

Bij WTH houden onze kennis niet voor onszelf; wij delen het open en eerlijk met elkaar en stellen het in dienst van de keten. Wij bieden o.a. een opleidingsprogramma voor installateurs. Zo kan iedereen maximaal van elkaar leren, één plus één is drie. Wij creëren een klimaat waarin wordt gedeeld door:

Samen kom je verder! 

WTH breekt de markt open. Wij creëren een klimaat waarin grensverleggende samenwerkingen worden aangegaan en hoogstaande innovaties met elkaar wordt gedeeld. Wij lopen hierin voorop en ondersteunen hierin onze bouwpartners met verregaande kennis & kunde over tal van klimaatsystemen.

WTH is jouw 'partner in climate'. Want alleen samen komen we tot totaaloplossingen die écht bijdragen aan een gezond en duurzaam klimaat. En dat delen we graag met je.