Over WTH

In de komende jaren gaat Nederland steeds energiezuiniger bouwen. Tot energieneutraal in 2020. Daarbij is een grote rol weggelegd voor schone verwarmings- en koeltechnieken. Wij zien kansen in nieuwe materialen, bouwwijzen, technologieën en samenwerkingen.

Voorop lopen

WTH was in 1971 een van de eerste bedrijven die kunstof leidingen ging gebruiken voor vloerverwarming. Omdat kunststof langer meegaat en efficientie biedt in de bouw. Daarmee hebben we de ontwikkelingen een zetje gegeven en ruimte gemaakt voor verdere vernieuwing. Van de vloer naar de wand en met thermische betonkernactivering kwamen we in het allerbinnenste van een gebouw. Anno nu willen we het kloppende hart van het huis veroveren. Met behulp van de nieuwste technologie en samen met andere partijen werken we aan grensverleggende regelingen en duurzame totaaloplossingen.

Samen grenzen verleggen

Het is onze missie om mensen te omringen met het grensverleggende comfort van een duurzaam, gezond én aangenaam binnenklimaat. Een leefomgeving waarin alles klopt. Dat vraagt om voortdurende innovatie, samen met anderen.

Daarom investeren wij actief in ons netwerk en initiëren wij product- en brancheoverstijgende samenwerkingsvormen. We stappen over de grens van ons eigen specialisme om te innoveren en co-creëren. Met u, met installateurs, adviseurs, met aannemers en ondernemingen binnen en buiten de branche. We zoeken de grenzen op en blijven ze verleggen. Zodat producten en diensten efficiënter, energiezuiniger, rendabeler, gezonder en comfortabeler worden.