Kom jij bij ons je grenzen verleggen?

Grenzen zijn er om verlegd te worden. Zodat je kan groeien en vernieuwen. Bij WTH hebben we daar onze werkwijze van gemaakt. Door samen te werken binnen en buiten de branche kijken we over de grenzen van ons eigen specialisme heen. Nieuwsgierig als we zijn naar nieuwe materialen, technieken, concepten en mogelijkheden. Zodat producten efficiënter, energiezuiniger, rendabeler, gezonder en comfortabeler worden. Die grenzen zoeken we op en blijven we verleggen. 

Solliciteer op één van onze vacatures!

Zie jij altijd mogelijkheden? Denk jij buiten de bestaande (functie)kaders? Bij WTH creëer jij je eigen toegevoegde waarde. Verleg bij ons je grenzen!

Je bent van harte uitgenodigd om te solliciteren op een van onze vacatures. Staat er niets voor je bij? Verras ons en schrijf een open sollicitatie!
Ook stage of afstudeeropdrachten kun je bij ons uitvoeren. 

Dit krijg je van ons 

We bieden veel ruimte voor creativiteit, eigen initiatief en zelfstandigheid om jezelf en onze onderneming verder te professionaliseren en toekomstbestendig te maken. Je komt terecht in een informele, collegiale en flexibele werksfeer met ruim 80 collega’s. Je krijgt een prima salaris en afhankelijk van je functie, een laptop en telefoon van de zaak. Daarnaast heb je 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen op fulltime basis, een goede pensioenregeling en kunnen je kinderen gebruik maken van het TBI Studiefonds. Uiteraard geven we je ook de mogelijkheid om opleidingen te volgen. 

De voordelen van het TBI Studiefonds

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Miranda Lange-Munne per e-mail aan lange@wth.nl.