Ben jij die collega waar je op kunt bouwen?

Samen bouwen aan een duurzaam en gezond leefklimaat. WTH vindt namelijk dat iedereen hier recht op heeft. We leggen de lat hoog, elke dag opnieuw. Nieuwsgierig als we zijn naar nieuwe materialen, technieken, concepten en mogelijkheden. Zodat producten efficiënter, energiezuiniger, rendabeler, gezonder en comfortabeler worden. Deel jij dezelfde ambitie? Wil jij ook samen bouwen aan een duurzaam en gezond leefklimaat? 

Solliciteer op één van onze vacatures!

Zie jij altijd mogelijkheden? Denk jij buiten de bestaande (functie)kaders? Bij WTH creëer jij je eigen toegevoegde waarde. Verleg bij ons je grenzen!

Je bent van harte uitgenodigd om te solliciteren op een van onze vacatures. Staat er niets voor je bij? Verras ons en schrijf een open sollicitatie!
Ook stage of afstudeeropdrachten kun je bij ons uitvoeren. 

Dit krijg je van ons 

We bieden veel ruimte voor creativiteit, eigen initiatief en zelfstandigheid om jezelf en onze onderneming verder te professionaliseren en toekomstbestendig te maken. Je komt terecht in een informele, collegiale en flexibele werksfeer met ruim 80 collega’s. Je krijgt een prima salaris en afhankelijk van je functie, een laptop en telefoon van de zaak. Daarnaast heb je 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen op fulltime basis, een goede pensioenregeling en kunnen je kinderen gebruik maken van het TBI Studiefonds. Uiteraard geven we je ook de mogelijkheid om opleidingen te volgen. 

De voordelen van het TBI Studiefonds

Als je bij WTH komt werken, komt jouw zoon of dochter mogelijk in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI. Meer informatie vind je op www.tbi.nl/studiefonds. Zie onderstaand.