Gemakkelijk én snel producten bestellen

Ben je installateur en wil je graag direct producten van WTH bestellen voor jouw project? Of dit nu een nieuwbouw- of renovatieproject betreft waar je onze modulaire verdelers en buis wilt toepassen of juist een (bestaand)project wat je wilt verduurzamen met onze regeling UMR2? Doe je daarnaast de engineering, installatie en montage graag in eigen beheer? Regel het dan gemakkelijk én snel via onze afdeling Handel. 

Ons team staat voor je klaar

Of het nu gaat om een compleet vloerverwarmingssysteem of losse materialen zoals: verdelers, buis, regeling UMR2, thermostaten of appendages. Patricia en Daniël adviseren je graag en helpen je om het juiste product voor jouw specifieke situatie te vinden. Zij zorgen ervoor dat jij de gewenste materialen snel en op tijd op de juiste locatie geleverd krijgt. Natuurlijk is het ook mogelijk de materialen zelf af te halen in ons magazijn in Dordrecht. Vaak nog dezelfde dag. Dat is het gemak van direct bestellen via onze afdeling Handel.

Hoe kan ik direct WTH producten bestellen?

Ben je een particulier of eindgebruiker? WTH werkt nauw samen met erkende installatie specialisten.  Zoek naar een erkende installateur bij jou in de buurt.