Een revolutionair én simpel principe

We wilden verdelers die nog duurzamer, flexibeler en ook nog eens circulair zijn. Onze productontwikkelaars vonden de oplossing door onze verdelers modulair te maken. Maar wat is dat eigenlijk, modulair? Volgens Wikipedia is de betekenis van het woord modulair: “Een constructie systeem waarbij veel onderdelen uitwisselbaar zijn met diverse modellen.”

Zo simpel mogelijk

Het uitgangspunt voor WTH hierbij was; Het moet zo simpel mogelijk, Met minder producten maximale mogelijkheden en flexibiliteit. Omdat onze nieuwe verdelers nu volledig modulair zijn kunnen we nog gemakkelijk en beter maatwerk leveren. Zie het als LEGO. Met een beperkt aantal bouwstenen – ongeveer 150 – kunnen we nu meer dan duizend verschillende ‘bouwsels’ maken.

Modulair en flexibel

De modulaire verdelers van WTH zijn compleet vernieuwd. De nieuwe generatie verdelers zijn revolutionair, modulair en ook nog eens toepasbaar op elke warmtebron. Alle modulaire verdelers in zowel kunststof en staal hebben dezelfde werking en opbouw, waardoor ze onderling uitwisselbaar zijn. Hierdoor is het ook mogelijk om te kiezen voor een linkse of rechtse aansluiting van de verdelerbalken.

Verdelerbalken + module

Afhankelijk van de warmtebron worden de verdelerbalken (voor aanvoer en retour) uitgebreid met een module. Deze modules zijn onderling uitwisselbaar. Als de warmtebron verandert vervang je eenvoudig alleen de module.
Ook de regeling is te integreren met elk type modulaire verdeler, zonder extra aanpassingen en deze neemt vrijwel geen extra ruimte in beslag.

Compact en makkelijk te installeren

Voor elke installatie en elk gebouwtype nog steeds een passende oplossing, maar nu nog beter, sneller, flexibeler en duurzamer. Door de standaard maatvoering kun je de compacte modulaire verdeler bovendien makkelijker en met minder en kleiner gereedschap aandraaien. Dus voortaan met lichter gereedschap aan het werk, tijdwinst boeken, kosten besparen en volledig zijn voorbereid op de toekomst.

Dat is een Klimaat waar je op kunt bouwen!

Direct contact met een expert