Een kijkje op de bouw: Directeur Niels op projectbezoek!

Onze directeur Niels van Rhenen heeft onlangs de tijd genomen om een van onze lopende projecten te bezoeken, en het was een waardevolle ervaring! Het was inspirerend om te zien hoe Niels zich persoonlijk betrokken voelt bij het werk op de grond en de uitdagingen waar ons team voor staat. 

Niels vertelt: ‘’ In het kader van veilig werken heb ik een bezoek gebracht voor een managementinspectie aan het project de Grote beer in Rotterdam Alexander, een wooncomplex met circa 193 huurappartementen gebouwd naast het winkelcentrum Alexandrium. De woontoren is een ontwikkeling van Dura Vermeer i.s.m. de gemeente Rotterdam en het ontwerp is van Klunder Architecten. Giesbers is verantwoordelijk voor de technische installaties. Wij als WTH-vloerverwarming BV (die overigens natuurlijk ook koelt) mogen ervoor zorgen i.s.m. met onze opdrachtgever Giesbers dat de huurders in de woning een comfort gaan beleven die past bij de veranderingen van het klimaat en dus energetisch verantwoord is.

Gedurende mijn bezoek heb ik kunnen constateren dat de werkzaamheden op de bouw op een zeer veilige wijze gebeurt. Het zijn natuurlijk vanzelfsprekende maatregelen als zijnde EHBO voldoende aanwezig, gereedschappen gekeurd, brandslaghaspels aanwezig en gekeurd, orde en netheid, instructies voor iedereen zichtbaar, een veiligheidsplan etc etc maar je moet het dan ook altijd nog maar doen. Ik ben trots op alle werknemers die werken aan dit wooncomplex want zij zorgen er met elkaar voor dat iedereen ook weer gezond en veilig naar huis kan. Op naar volgende samenwerkingen.‘’

Het team was dankbaar voor de tijd die Directeur Niels nam om langs te komen en waardeerde de mogelijkheid om hun standpunten rechtstreeks met het management te delen. Deze gelegenheid versterkte de teamgeest en moedigde verdere samenwerking aan.