Nieuwe algemeen directeur WTH

Nieuwe Algemeen Directeur WTH

Per 1 juni neemt Niels van Rhenen als algemeen directeur de verantwoordelijkheid over bij WTH | Klimaat waar je op kunt bouwen. Hij volgt hiermee Fred Verdel op die sinds 2018 leiding heeft gegeven aan WTH. Wij zijn verheugd dat Niels van Rhenen zich bij WTH voegt om zijn uitgebreide professionele ervaring in te brengen - zowel in commercie en marketing als in algemene managementfuncties.

Niels is geen onbekende binnen de TBI organisatie en de installatiebranche. Van 1988 tot 2010 was hij werkzaam bij Croon Electrotechniek. Tussen 2010 en 2023 was Niels 10 jaar werkzaam bij Bilfinger Tebodin en de laatste 3 jaar bij Brunel Nederland. De komst naar WTH maakt voor Niels de cirkel weer rond, zoals hij zelf zegt. WTH wil graag een bijdrage leveren aan de energietransitie met behulp van duurzame klimaatoplossingen voor de woning- en utiliteitsbouw.

Onder leiding van Niels van Rhenen wil WTH de transitie die WTH de afgelopen jaren heeft doorgemaakt verder uitbouwen en onze marktpositie verder versterken. Niels kijkt uit naar de samenwerking voor de komende jaren met alle (toekomstige) opdrachtgevers, (TBI) collega's, partners en leveranciers. Wij heten Niels van harte welkom binnen onze organisatie.