Samenwerkings­overeenkomst met B&I Vloerisolatie

WTH hecht waarde aan betrouwbare partners en stimuleert kleinere ondernemingen. Sinds kort zijn WTH en B&I Vloerisolatie partners voor het leggen van de isolatie in projecten. Onlangs is het eerste project opgeleverd samen en is er een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de volgende projecten die zullen volgen.

Een compleet vloerverwarmingssysteem

WTH werkt met meerdere partners om een compleet vloerverwarmingssysteem te leveren. B&I Vloerisolatie is er hier één van. WTH levert isolatie die aan alle kwaliteitseisen voldoet, gecertificeerd en in verschillende diktes, geschikt om de vloerverwarming stevig aan te bevestigen. We zetten isolatie in voor een isolerende werking of om geluid te reduceren. Voor elke vloer en elk vloeroppervlak bieden wij een passende oplossing!

Omdat WTH trede 3 (Safety Culture Ladder) gecertificeerd is betrekken wij onze partners proactief bij ons veiligheidsbeleid, delen we regelmatig onze kennis en ervaring en organiseren wij zo in nauwe samenwerking met onze partners een veilige werkomgeving.

Oprichting van B&I

‘’Samen met Baris hebben we B&I Vloerisolatie opgericht. Baris is inmiddels al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het leggen van vloerisolatie.  Hij zit dan ook meer in de uitvoering met de kennis en ervaring die hij heeft en ik op kantoor. Zo vullen we elkaar goed aan’’ verteld Ilker, mede-oprichter B&I Vloerisolatie.  Vorig jaar kwam Ilker in contact met John, manager projecten WTH, om te sparren over de kansen die er liggen in de markt. ‘’Het moment dat ik te horen kreeg dat wij als start-up bij een grote partij als WTH aan tafel mochten zitten, heb ik wel een ‘’yes’’-gebaar gemaakt na de telefoon opgehangen te hebben’’ verteld Ilker vol enthousiasme. Al snel kwamen ze tot de conclusie om een project samen op te pakken.

WTH levert de isolatie aan B&I Vloerisolatie, vervolgens verzorgen zij de transport en montage op het project. ‘’Ons eerste project in Nijverdal verliep erg goed en het contact was voornamelijk prettig. We zien dat we respectvol met elkaar om gaan en voelen ons gelijkwaardig in de samenwerking met WTH. We zijn nauw in contact met de werkvoorbereiders en projectleiders om de kwaliteit te kunnen leveren die van ons verwacht wordt’’ verteld Ilker verder, ‘’Wij gaan als volgt te werk: WTH geeft ons de opdracht, wij gaan op werkbezoek om de werkomgeving vast te stellen en maken we afspraken over de transport van de isolatie platen met de planning. Vervolgens gaan wij aan de slag.’’ ‘’Het fijne aan B&I Vloerisolatie is dat zij een opslagplek hebben voor onze isolatiematerialen’’ vult John aan, ‘’Zo kunnen zij de materialen zelf meenemen op het moment dat zij de isolatie daadwerkelijk zullen plaatsen’’.

Nieuwe uitdagingen

‘’Baris en ik hebben grote ambities voor in de toekomst, zoals het trainen van meer mensen in ons vak en een gevestigde naam worden in de vloerenwereld’’ verteld Ilker vol vertrouwen. ‘’Afgelopen vrijdag hebben we getekend voor een nieuw pand. Deze is 220 m2 groter dan ons vorige pand en volgende week krijgen we onze nieuwe bakwagen. We hopen dat we steeds meer successen kunnen vieren met een waardevolle partner als WTH aan onze zijde.’’

Samenwerking WTH & B&I Vloerisolatie

De volgende klus tussen WTH en B&I Vloerisolatie is inmiddels ook een feit voor een project in Den Haag. In de samenwerkingsovereenkomst worden de afspraken vastgesteld tussen WTH en B&I Vloerisolatie voor de doelen die gerealiseerd zullen worden samen. De samenwerking is vers, maar het vertrouwen is groot tussen beide partijen. Zo bouwen WTH en B&I Vloerisolatie samen verder aan een gezond en duurzaam leefklimaat.