38 duurzame woningen Koningskwartier in Zevenhuizen

In opdracht van Gebiedsontwikkelingsmaatschappij Zuidplaspolder, een samenwerkingsverband tussen gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM, Amvest, a.s.r., Heijmans en Woonbron, is BAM Wonen gestart met de bouw van 38 duurzame woningen in Koningskwartier fase 4 in Zevenhuizen. BAM Wonen realiseert deze woningen als onderdeel van Bouwcombinatie Zuidplaspolder.

Gasloos

Alle woningen worden gasloos gerealiseerd met een EPC van 0. De woningen zijn natuurlijk voorzien van onze vloerverwarming- en koeling. Daarnaast zijn ze uitgerust met een warmtepomp en zonnepanelen.

Gebied met groene uitstraling

Koningskwartier fase 4 wordt gerealiseerd aan de Zuidplasweg/Van Oranje Nassaulaan ten zuidoosten van Zevenhuizen. De locatie ligt centraal tussen Rotterdam, Gouda en Den Haag. Het gebied is ruim opgezet, krijgt een groene uitstraling en is door water omsloten. Het project bestaat uit diverse fasen die gefaseerd op de markt worden gebracht. Elk fase krijgt een eigen uitstraling. De komende vijftien tot twintig jaar worden in dit gebied rond de 1200 woningen gerealiseerd. Naar verwachting worden de eerste woningen in het tweede kwartaal van 2020 opgeleverd.

 

Terug naar overzicht