Awarehouse

Op het laatste stukje bouwgrond aan de Danzigerkade in Amsterdam, met aan de ene zijde uitzicht over het IJ en aan de andere zijde de Minervahaven, verrijst Awarehouse, een eigentijds pakhuis voor de huisvesting van creatieve organisaties.
De begane grond is zo'n 5 meter hoog en zal diverse functies herbergen zoals restaurants, fitness en andere voorzieningen. Het gebouw heeft in totaal 18.200 m2 verhuurbaar vloeroppervlak. Aan de buitengevel hangen de brandweertrappen aan de balkons, waarmee het pakhuis een knipoog geeft naar New York.
Onder het pand komt een twee laagse kelder, zodat er voldoende parkeerplekken beschikbaar zijn en een fietsenstalling.

Duurzaamheid hoog in het vaandel

Het multi-tenant en multifunctioneel kantoorgebouw heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het duurzame karakter wordt verweven in de verschillende installatietechnische concepten, de inrichtingsmogelijkheden van de werkvloeren en de materiaalkeuzen in relatie tot hergebruik en afkomst. Het gebouw is ontworpen op basis van de huidige behoeftes, met daarbij een blik op de toekomst betreffende herontwikkeling, hergebruik van materiaal en verbruik van energie.
WTH verzorgt voor het gehele pand, inclusief de parkeerkelder, de vloerverwarming.

 

Terug naar overzicht