Centrtumplan Leidsche Rijn

Leidsche Rijn Centrum wordt het kloppende hart van de Vinex wijk Leidsche Rijn. In mediterrane sfeer met boulevards, promenades en gezellige pleinen vind je straks leuke winkels, een hippe foodmarkt, pick-up-points, terrasjes, koffietentjes en restaurants. Er doorheen verweven zijn mooie woonplekken in comfortabele appartementen. Zo’n 760 woningen van 50 tot 170 m2.

Project van ongekende schaal

Het plan heeft een schaal die voor Nederlandse begrippen ongekend is. Maar liefst 7 architectenbureaus werkten samen en 6 aannemerscombinaties zijn tegelijk aan het werk. Wij zijn bij alle woningprojecten betrokken, want comfort is standaard in Leidsche Rijn. Dat betekent: verwarming en koeling via de vloer en techniek volgens de nieuwste standaarden. Dat geldt ook voor de collectieve, duurzame energie-installatie voor de opwekking van warmte en koude die, naast het warmtenet, alle gebouwen van ruimteverwarming voorziet.

We voerden de verschillende deelprojecten uit in opdracht van o.a.: Spindler (Blok A2 en B2, Blok C1), Bogro (Blok C2 en C3 appartementen, Blok C3A en C3B kantoren), Slokker (Deelplan 3, blok D1 t/m D3)

Comfort op maat met UMR Vario

De appartementen worden voorzien van vloerverwarming en -koeling op basis van na-regeling met onze verdeler RUWK-SN en de UMR Vario regeling.

Terug naar overzicht