Kloostercomplex Oude Dijk in Tilburg

Het klooster Zusters van Liefde in het hart van Tilburg wordt gerenoveerd. Daardoor kunnen de zusters op hun vertrouwde locatie blijven wonen, blijft een gebied met een rijke historie bewaard en blijft de groene long van Tilburg intact. Een prachtig voorbeeld van een duurzaam project met uitsluitend winnaars.
Met de renovatie- en nieuwbouw rond het klooster van de Zusters van Liefde in Tilburg worden veertig levensloopbestendige appartementen gebouwd, die voor langere tijd worden verhuurd aan het klooster. 

Met veel dank aan installatiebedrijf Schoormans B.V., die ons de opdracht gunde voor de levering en installatie van vloerverwarming en -koeling in zowel het oude deel als ook het nieuw te bouwen deel van het kloostercomplex.

Tweede Fase

In de tweede fase worden nog eens 36 wooneenheden gerealiseerd op het vier hectare grote kloostercomplex. Daarnaast zullen ook 24 appartementen op de particuliere koopmarkt worden aangeboden. Vanaf 2018, wordt een deel van het verouderde gebouw gesloopt en worden nog eens 72 appartementen gebouwd, verdeeld over twee gebouwen. 

 

 

Terug naar overzicht