Nieuwbouwproject Little Coolhaven

Aan de Coolhaven in Rotterdam is een uniek project neergestreken: Little C. Urban, tikje rauw met een vleugje industrieel. Loft living in een wereldstad! Het wordt nu al Little New York genoemd. En niet voor niets. Met de baksteen gevels, stalen ramen en de smeedijzeren loopbruggen heb je al gauw het gevoel alsof je door Greenwich Village of het Meatpacking District in New York loopt.

Bijzondere ligging

In drie verschillende woontorens vind je unieke huurlofts, met ieder een even bijzonder uitzicht. De Euromast, de groene en levendige binnenpleinen, de Coolhaven zelf. Het is er rustig wonen, met alles in de directe nabijheid: de musea, het Park, de Euromast , flexibele workspaces en diverse horecagelegenheden. Fijn voor als we straks weer op een terras mogen zitten!

Planning

Een deel van de koopwoningen is inmiddels opgeleverd. En ook de eerste woontoren met huurwoningen ‘The Burton’ is via Bouwinvest opgeleverd. Afgelopen week namen 73 bewoners hun intrek in deze woontoren die deel uitmaakt in totaal vijftien gebouwen in Little C. In het imposante woongebouw dat door CULD architecten is ontworpen, gaan nu eindelijk de lichten aan. Verwacht wordt dat eind van het voorjaar alle 15 gebouwen en de buitenruimte zijn opgeleverd.

Samenwerking

In opdracht van ons TBI zusje ERA Contour en J.P. van Eesteren voorzien wij The Burton van vloerverwarming en -koeling. Wij zijn enorm trots dat wij deel hebben mogen uitmaken van dit bijzondere project.

Terug naar overzicht