Op de plek van de huidige gymzaal  van basisschool De Troubadour is gestart met de bouw van een nieuw schoolgebouw. Naar verwachting kunnen ongeveer 270 kinderen in de loop van schooljaar 2018-2019  in het nieuwe schoolgebouw terecht. 

Het huidige schoolgebouw voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. In de zomer is het gebouw heel warm en in de winter heel koud. En er is bijna geen ruimte om in groepen te werken. De school is dan ook erg blij met de bouw van het nieuwe pand. Het nieuwe gebouw wordt veel comfortabeler. Zo wordt het hele pand voorzien van vloerverwarming van WTH.

Doordat het nieuwe schoolgebouw op de locatie van de huidige gymzaal gebouwd wordt kan de school gewoon doordraaien tijdens de bouw. Het bijgebouw wordt gesloopt en daar komt het nieuwe speelplein.

Het nieuwe schoolgebouw bevat twee bouwlagen. Op de begane grond is straks  plaats voor een hal, een speelzaal, de nieuwe gymzaal en vier kleutergroepen. Op de eerste verdieping komen acht lokalen met tussenruimtes, kantoren en een koffiekamer. Buiten schooltijd kunnen externe clubs ook gebruik maken van de nieuwe sportvoorziening van de school.

We zijn er trots op dit project uit te mogen voeren in opdracht van Immens Installatietechniek B.V.
Een klant uit het verleden die de weg naar WTH weer heeft weten te vinden.

Terug naar overzicht