Sponsorproject IWNederland

IWNederland is een opleidingsinstituut in de installatiebranche op MBO niveau onder de noemer leren/werken en is tevens een kenniscentra voor iedereen die langs wil komen met interesse in de installatiebranche. Aannemers, installateurs alsmede toeleverancier zijn betrokken bij dit concept en zullen regelmatig een bezoek brengen aan de diverse locaties verdeeld over het land.

Ontmoetingsplek voor technische talenten

IW bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Technische talenten komen hier samen om te leren en te werken. Sinds dit jaar zijn zij ook gevestigd in Dordrecht. Op verschillende vlakken wordt aangeleerd hoe de leerlingen een zorgeloze installatiefase kunnen realiseren. Vloerverwarming is hier natuurlijk ook een erg belangrijk onderdeel van.

Werken aan een duurzaam leefklimaat

Als dé specialist in vloerverwarming heeft ook WTH een plek gekregen in het opleidingscentrum. Hier hebben wij drie werkplekken met een tweegroepsverdelers van kunststof gemonteerd. Natuurlijk liggen ook de welbekende blauwe buizen van WTH er netjes in. Zo kunnen ook de toekomstige monteurs met de modulaire producten van WTH, een gezond en duurzaam leefklimaat bieden voor iedereen. Meer weten over de modulaire producten van WTH? Je lees het hier.

Terug naar overzicht