Van Vollenhovenkwartier

In het historische Scheepvaartkwartier van Rotterdam vind je Michelin-waardige restaurants, topmusea, klassieke stadsparken en een prachtige historische haven. Een mooie plek om te wonen! 
Op de hoek met de Westzeedijk, Van Vollenhovenstraat 3, wordt daarom 30.000 m2 kantoorruimte getransformeerd tot woongebouw 'Van Vollenhovenkwartier' met 202 appartementen: citylofts, vierkamer appartementen en rooftop penthouses variërend van 40 m2 tot 115 m2. Het gebouw wordt volledig getransformeerd en krijgt een geheel andere uitstraling. Naast de woningen bevat het gebouw een plint met commerciële ruimten en ruim 200 parkeerplaatsen verdeeld over twee verdiepingen in een ondergrondse parkeergarage. 

Comfortabel, licht, modern en strak afgewerkt

De ruimtelijke appartementen zijn van alle gemakken voorzien en hebben veel lichtinval door de grote ramen met een stijlvolle entree en atrium in het gebouw. Je kunt relaxen of je buren ontmoeten op de daktuin met prachtige doorkijkjes naar de stad. In de moderne, strakke woningen komt de vloerverwarming van WTH geheel tot zijn recht.

Terug naar overzicht