Support & Service

Wij vinden een tevreden klant heel belangrijk. Wij doen dan ook onze uiterste best om elk project gedurende het hele proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Maar soms gaat er iets mis of heb je extra ondersteuning nodig. Dan staat onze afdeling Support&Service voor je klaar. Wij helpen je weer op weg of we zoeken samen naar een passende oplossing.

Ben je consument of eindgebruiker? Klik hier!

Veel gestelde vragen

Wij hebben de antwoorden op veel gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.
Kun je de gewenste informatie niet vinden? Neem dan contact op met ons serviceteam per e-mail via service@wth.nl. Wij helpen je graag verder.

Informatie ook online beschikbaar

Alle beschikbare informatie over onze producten, zoals o.a. handleidingen, productbladen, maatschetsen en aansluitschema's vind je in onze Producten database of Downloadcentrum.

WTH EasyNext 

Met de gestegen energieprijzen krijg je als installateur vast veel vragen van eindgebruikers die op zoek zijn naar meer comfort in huis zonder een hogere energierekening. Met ons concept EasyNext haal je het beste uit (bestaande) vloerverwarming – een mix van technologie en diensten die de prestaties van bestaande vloerwarming flink verbetert.

Meer weten?