WTH | Klimaat waar je op kunt bouwen

... maar ook PRODUCTEN waar je op kunt bouwen

Voor een nog beter comfort en gezondheid. Dit doen wij niet alleen met partners in de bouwketen, of met toeleveranciers voor producten. Maar ook met de mensen om wie het uiteindelijk gaat: jullie. Samen met jullie komen we écht verder en kunnen we elkaar helpen aan een comfortabel en gezond leefklimaat. Voor jullie, door jullie.

De UMR2 – nu open source!

Met name tijdens de schoolvakanties wordt WTH regelmatig benaderd met vragen over de UMR2 regelaar en hoe deze benaderd wordt met een app of andere zelfgemaakte applicaties.

Daar hebben we nu wat op bedacht: we hebben onze UMR2 regeling 'Open Source' gemaakt om samen op door te bouwen op ideeën van elkaar. Samen voor en door jullie. Dat is de kracht van Open Source en de moderne wereld.

Open Source applicaties

Via onderstaande links kun je verschillende applicaties vinden op verschillende forums.
Meld je aan op het forum en discussieer mee.

Applicaties

Forums

Disclaimer

Let op! Gebruik is geheel op eigen risico. De installatie is opgeleverd met de configuratie in de UMR2 specifiek voor je woning. Bij wijzigen van bepaalde instellingen kan het voorkomen dat de installatie niet meer naar behoren functioneert en er klachten of storingen kunnen ontstaan. De mogelijke klachten en storingen als gevolg vallen buiten de garantie van WTH. Maak altijd een backup van deze instellingen om op terug te vallen bij mogelijke storingen. De configuratie (settings.json) is te downloaden in de lokale HTML pagina van de UMR2 in het laatste tabblad: “Status”. Voor een Open Source benadering van de UMR2 heeft WTH de parameters inzichtelijk gemaakt waarop de UMR2 van buitenaf is te beïnvloeden. WTH stelt geen broncode beschikbaar hoe deze parameters worden gebruikt voor de achterliggende sturing en werking van de aansturing van de vloerverwarming.