Verdelerbalken in kunststof of staal

WTH BASE

WTH Base is het secundaire deel van de verdeler. Alle modulaire verdelers in zowel kunststof en staal hebben dezelfde werking en opbouw, waardoor ze onderling uitwisselbaar zijn. Hierdoor is het ook mogelijk om te kiezen voor een linkse of rechtse aansluiting van de verdelerbalken. Afhankelijk van de warmtebron worden de verdelerbalken uitgebreid met een module.

Verdelerbalken onderling uitwisselbaar

Verdelerbalken onderling uitwisselbaar

Modulaire verdelerbalken in kunststof of staal. De kunststof verdelerbalk is opgebouwd uit blokjes. Elk blokje is één groep. Als het aantal groepen wijzigt is de verdelerbalk heel gemakkelijk uit te breiden met extra groepen, tot een maximum van 12 groepen. 

Verdelerbalken ook verkrijgbaar met flowmeters

keuze uit verschillende inserts en flowmeters

Verdelerbalken ook verkrijgbaar met flowmeters

Afhankelijk van de specifieke technische wensen is er keuze uit 5 verschillende inserts.
Zo kunnen de verdelerbalken o.a. worden voorzien van flowmeters of dubbele instelbare inserts.

Verdelerbalken + Module

Voor elke warmtebron de juiste module

Verdelerbalken + Module

Afhankelijk van de warmtebron worden de verdelerbalken (voor aanvoer en retour) uitgebreid met een module WTH Module. Deze modules zijn onderling uitwisselbaar. Als de warmtebron verandert vervang je eenvoudig alleen de module.

Naast twee verdelerbalken (in kunststof of staal) is altijd een primaire aansluitmodule nodig.  Dit maakt de verdeler geschikt voor:

  • LT (laag temperatuur) systemen
  • HT (hoog temperatuur) systemen
  • Verwarmen of verwarmen + koelen
  • Lage druk of hoge druk
  • Of een combinatie  van dit alles

Compact en gemakkelijk installeren

Voor elke installatie en elk gebouwtype nog steeds een passende oplossing, maar nu nog beter, sneller, flexibeler en duurzamer. Door de standaard maatvoering kun je de compacte modulaire verdeler bovendien makkelijker en met minder en kleiner gereedschap aandraaien. Dus voortaan met lichter gereedschap aan het werk, tijdwinst boeken, kosten besparen en volledig zijn voorbereid op de toekomst.

Welke module past bij mij?