We werken graag met jou samen

Waar denk je aan bij een optimaal binnenklimaat van een woning of een utiliteitsgebouw? Wat is voor jou belangrijk als je kiest voor comfort? Bij WTH werken we graag met jou samen. We stemmen daarbij onze behoeften, producten en/of processen zo goed mogelijk op elkaar af. Zo zorgen we samen voor een optimaal eindresultaat.

We doen het samen

We richten onze samenwerking zo goed mogelijk in. Bij voorkeur doen we dat met alle partijen die met een project te maken hebben. Bijvoorbeeld installateurs, aannemers, architecten, opdrachtgevers, woningcorporaties en eindgebruikers. De belangen van deze partijen kunnen namelijk flink uiteen lopen. Iedere samenwerkingspartner kan een gelijkwaardige positie in het proces hebben.
 

Voordelen

Kortom, het comfort gaat voor iedereen omhoog en het resultaat voor de eindgebruiker wordt beter. Zo realiseren we een fijne samenwerking en tevreden eindgebruikers!
 

Ook samenwerken met WTH?

We werken met diverse partijen in de bouwketen intensief samen. Bijvoorbeeld met een groot aantal installateurs, onze TBI zusjes en partners voor totaalconcepten, zoals o.a. Factory Zero, B&I vloerisolatie en Drechtwerk. Ook met jou gaan wij graag in gesprek om te kijken hoe we samen kunnen bouwen aan een optimale samenwerking. Wil je meer weten over samenwerken met WTH?
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact opnemen