Een bijzonder duurzaam project

Het 73 meter hoge gebouw met 21 verdiepingen in Amsterdam, is straks de hoogste houten woontoren in Nederland. Zes woningtypes, allemaal licht en luxe. Met hout als voornaamste bouwmateriaal is het dé oplossing in duurzaam bouwen en het eerste woongebouw dat het hoogst haalbare duurzaamheidslabel krijgt! Dit project werd zodanig gerealiseerd dat al het toegepaste materiaal zoveel mogelijk herbruikbaar is.

Uitstekende locatie

Het waanzige uitzicht van de woningen is niet het enige wat deze woontoren bijzonder maakt. Pal voor de deur van HAUT ligt de jachthaven, een nieuwe hotspot aan de Amstel. Binnen 5 minuten vaar je de Amsterdamse grachten in en Hartje Amsterdam ligt op fietsafstand.

Een grote variatie in woningtypen, de grote glaspartijen en het duurzame concept. Diverse kopers zijn erg enthousiast dat ze hebben gekozen voor een appartement in HAUT. Het merendeel is ondertussen verkocht. Er is nog een mooie diversiteit aan woningen te koop.

BREEAM

Dit project is BREEAM gecertificeerd. BREEAM is sinds 2009 de certificeringsmethode voor een duurzaam gebouwde omgeving. Met deze methode worden projecten beoordeeld op integrale duurzaamheid en krijg je inzicht in de werkelijke duurzaamheidsprestatie van het gebouw. Niet alleen op het gebied van energie, maar in de volle breedte

Producten kunnen niet afzonderlijk worden gecertificeerd. Maar alle WTH concepten en vloersystemen voor zowel verwarmen en koelen voldoen aan de richtlijnen voor duurzaam bouwen en kunnen uitstekend worden toegepast in projecten die worden gebouwd volgens BREEAM.

Onze bijdrage aan dit duurzame project

In opdracht van Kemp Installaties en J.P. van Eesteren heeft WTH alle 52 duurzame woningen voorzien van vloerverwarming en -koeling. Wij zijn trots dat wij met onze duurzame producten en kennis een bijdrage kunnen leveren aan dit duurzaam project en wensen de bewoners heel veel geluk in deze prachtige toren! 

WTH is jouw kennispartner op het gebied van duurzaamheid en circulariteit!

Circulariteit is één van de belangrijkste speerpunten van WTH. WTH neemt een actie rol in de energietransitie met modulaire en digitale producten en diensten.

Meer weten?

 

Terug naar overzicht