Tien jaar na de nieuwbouw in de Olzendepolder gaat visleverancier Adri & Zoon Yerseke opnieuw uitbreiden. Het huidige pand biedt onvoldoende ruimte om de groei en de veranderde rol van het bedrijf te faciliteren. Om meer ruimte te creëren komt er een aanbouw aan de voor- en zijkant van het pand. De nieuwe indeling en vormgeving van het pand worden bepaald door de werkprocessen, Arbo-technische zaken en duurzaamheid.

Toegevoegde waarde staat centraal

Met uitbreiding krijgt Adri & Zoon een grotere fileerafdeling voor zalm en witvis. De nadruk ligt op dienstverlening en het ontzorgen van hun afnemers. Het creëren van toegevoegde waarde voor elk product staat daarbij centraal. Om ook grotere partijen vis op klantspecificaties te kunnen verwerken hebben ze simpelweg meer ruimte nodig.

Duurzaamheid

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in het bedrijf want ook de volgende generatie moet zich vis, schaal- en schelpdieren kunnen bezighouden. Daarom streeft het bedrijf er naar om op een eerlijke en duurzame manier met alle producten om te gaan.

Wij zijn er trots op dit mooie project in opdracht van Installatiebedrijf van der Velde Yerseke te mogen uitvoeren. 

Terug naar overzicht