Nadat WTH de eerste fase en tweede fase van Plan Celsius in Eindhoven heeft voorzien van vloerverwarming, gaan wij in opdracht van Breman Hasselt aan de slag met fase 3 en 4. Dit mooie project, wat net als onze verdelers modulair opgebouwd is, bestaat uit 219 woningen, 28 appartementen en 14 commerciële ruimten.

Een nieuwe, levendige buurt
Het wordt een levendige hoofdstraat, waar wonen, bedrijvigheid, verblijven en ontmoeten samenkomen. Daarachter liggen rustige woonbuurten, verrassend van karakter, een plek waar de bewoners zich thuis voelen. Het Celsiusplein is het levendige hart van de nieuwe buurt en krijgt een bijzondere inrichting.

Modulair bouwen

Plan Celsius is gebouwd volgens het Da Vinci concept. Het Da Vinci Huis concept is het modulaire concept waarbij negen basis woningmodellen, alle moderne eisen en wensen op het gebied van architectuur, verkaveling en afwerking tegemoet komt met een universum aan keuzemogelijkheden. Een modulaire woningconcept wat hand in hand gaat met het modulaire concept van WTH verdelers; zekerheid van een standaardproduct, met het karakter van maatwerk.

Duurzaam

De woningen zijn erg ruim en duurzaam. Ze zijn goed geïsoleerd, voorzien van een warmtepomp (gasloos) en hebben een dak vol zonnepanelen. De gevels zijn gevarieerd uitgevoerd met verspringend metselwerk en kleuraccenten. Ook is er hard gewerkt om de omgeving van groen, gras en bomen te voorzien. Een duurzaam project waar de producten van WTH perfect bij aansluiten.

Altijd een passende oplossing

Voor dit bijzondere project met stadsverwarming is dan ook gekozen voor de modulaire verdeler van WTH in combinatie met de HT-S module. De terugslagklep in de HT-S module zorgt ervoor dat geen warmte verspild wordt tijdens het transport van energie. Een efficiënte oplossing die prima aansluit bij het duurzame concept! Zo hebben we voor elke warmtebron altijd de beste oplossing. Daarnaast zijn de modulaire verdelers zowel links als recht aansluitbaar, compact en ook nog eens licht in gewicht.

Meer weten over de modulaire verdelers? Neem hier een kijkje of neem vrijblijvend contact op met ons op. 

 

Terug naar overzicht