Midden op het Amsterdamse Zeeburgereiland, aan de noordzijde van het sportpark, verrijst binnenkort een sculpturale ensemble met 122 luxe koopwoningen. Blok 12, beter bekend als Terrazza, is ontworpen door M3H in opdracht van BPD uit Haarlem en wordt gebouwd in samenwerking met Era Contour.

De nieuwbouw in Terrazza bestaat uit 122 appartementen verdeeld over 3 woonblokken. Wat opvalt is de eenduidige uitstraling, maar mét een grote afwisseling in lagen en hoogten. Denk aan verspringende verdiepingen en balkons die eigenwijs uitsteken. Ook de appartementen bieden de nodige variatie, zowel in woonoppervlakte - van 50m2 tot maar liefst 180m2 - als in buitenruimte: van Frans balkon tot een flink terras van zo’n 100m2.

Op de begane grond van de woonblokken komen commerciële ruimtes die nog hun invulling gaan krijgen. Parkeren gebeurt uit het zicht, in de ondergrondse parkeergarage. Tussen de woonblokken van Terrazza liggen groene hofjes.

In opdracht van Mampaey wordt de vloerverwarming door ons geleverd en gemonteerd. De woningen zijn aangesloten op stadsverwarming. Daarom is gekozen voor onze verdeler RU-WW. Die speciaal geschikt is voor stadsverwarming. Door toepassing van onze regeling UMR Eco Sense is het mogelijk om alle ruimtes apart te regelen.

Terug naar overzicht