Neem contact op met WTH


WTH Control

Goed geregeld!

Om het binnenklimaat optimaal te kunnen regelen maken we gebruik van een universele modulaire regeling (UMR) en thermostaten.
In de ruimtethermostaat zit een sensor die meet of de ruimtetemperatuur overeen komt met de ingestelde (gewenste) temperatuur op de ruimtethermostaat. Zo bepaalt het systeem of er eventueel verwarming of koeling nodig is.

Met onze UMR regeling kun je naast verwarmen ook koelen. Daarmee kun je altijd genieten van een comfortabel en gezond binnenklimaat.

UMR2

Goed geregeld!

UMR2

Voor onze Universele Modulaire Regeling (UMR) hebben we de allerbeste techniek en technologie uit vorige versies gebundeld in één nieuwe geoptimaliseerde versie.
Maak kennis met onze UMR2.

Meer weten

Thermostaten

Voor het regelen van een comfortabel en duurzaam binnenklimaat

Thermostaten

Altijd een passende thermostaat die zorgt voor het regelen van een comfortabel en duurzaam binnenklimaat in combinatie met onze regeling UMR2.

Meer weten

Vragen of interesse?

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van een optimaal en comfortabel binnenklimaat voor uw project? Maak dan eens vrijblijvend een afspraak met één van onze accountmanagers om de mogelijkheden door te spreken.  

Neem vrijblijvend contact op Direct een offerte aanvragen