De toekomst is duurzaam

Duurzaamheid en circulariteit zijn één van de belangrijkste speerpunten van WTH. Duurzaam ondernemen is steeds meer een onderdeel van de bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers en de energietransitie betekent een grote opgave voor de installatiebranche. We nemen een actieve rol in de energietransitie met onze modulaire en digitale producten en diensten. Een duurzame materiaalkeuze is voor ons vooral een keuze voor minder materiaalverbruik. We maken slimmere ontwerpen en gebruiken steeds vaker hergebruikte en hernieuwbare grondstoffen. 

We nemen ook onze verantwoordelijkheid als het gaat om het welzijn van onze medewerkers en de zorg voor het milieu. Onze medewerkers worden gestimuleerd om kritisch en creatief naar de bedrijfsactiviteiten te kijken en innovatieve ideeën te ontwikkelen voor onze opdrachtgevers. Op deze manier streeft WTH gezamenlijk naar duurzame oplossingen voor opdrachtgevers en creëren we kansen voor de onderneming.

Onze speerpunten

Beleid verpakkingen

Wij nemen een actieve houding waarin we continu en pragmatisch verpakkingsmateriaal elimineren door mogelijkheden op te rekken, pilots uit te voeren en onze stakeholders uitdagen dit ook te doen. Lees ons verpakkingsbeleid over onze aanpak. Lees hier hoe wij dit met jou kunnen voortzetten.

Samen met TBI werken aan duurzame oplossingen

TBI draagt actief en vernieuwend bij aan een samenleving die zich razend-  snel ontwikkelt. Daarom heeft TBI haar strategie herijkt en richten alle TBI ondernemingen zich de komende jaren op de pijler Duurzame Oplossingen. Daar valt immers de meeste maatschappelijke impact te maken.  En de meeste voldoening te boeken voor onze mensen.
Het TBI Groene Boekje vertelt hoe we met elkaar bouwen aan een duurzame  en gezonde leefomgeving.