Een indrukwekkend project in Amsterdamse IJburgbaai

In de Amsterdamse IJburgbaai is een indrukwekkend project gestart. In opdracht van Klomp Projecten B.V. zullen wij 273 huur- en koopwoningen voorzien van vloerverwarming- en koeling in samenwerking met installateur Comfort Partners. WTH is trots om een bijdrage te mogen leveren aan dit mooie en duurzame project met onze totaaloplossing!

Een duurzaamheidsicoon met BREEAM outstanding certificaat

In bijzondere gebouw ‘Jonas’ vindt je naast de appartementen ook publieke en gemeenschappelijke ruimtes met een breed scala aan functies: van retail tot recreatie. Jonas wordt als een van de eerste woongebouwen van Nederland opgeleverd met een BREEAM-outstanding certificaat, waarmee de duurzaamheid van het gebouw kan worden aangetoond. Een gezonde woonomgeving, duurzaam materiaalgebruik en energie-efficiënt installatie-ontwerp maken van Jonas een duurzaamheidsicoon voor IJburg.

Wonen, ontmoeten én ontspannen

Het bouwplan bestaan uit een gebouw van ongeveer 25 meter hoog met een lengte van ca. 140 meter lang en ca. 35 meter breed. Het gebouw omvat verschillende functies. Naast wonen is het een plek om te recreëren. Jonas biedt verschillende recreatie-faciliteiten zoals een dakstrand en de waterspeelplek. Ook is er genoeg ruimte om te wandelen door het aan te leggen bos. Er is een openbare ontmoetingsruimte, voorzien van diverse faciliteiten, zoals kantoren, horeca, filmzaal en zonneterras op het dak.

 

Wil je meer weten over dit project klik dan hier

Een duurzaam, aangenaam en gezond binnenklimaat

WTH start in week 40 met de installatiewerkzaamheden. Alle appartementen en overige ruimtes worden voorzien van vloerverwarming- en koeling met onze modulaire kunststof verdelerbalken en modules LT voor laag temperatuur verwarmen en koelen. De koop appartementen worden voorzien van onze universele modulaire regeling UMR2.0 voor het regelen van een duurzaam, aangenaam en gezond binnenklimaat.

Elk project van A tot Z verzorgd met WTH

Met ruim 50 jaar ervaring op het gebied van vloerverwarming en -koeling, mogen we onszelf best een specialist noemen! Van eenvoudige projecten tot hele grote, unieke en complexe projecten, WTH verzorgt en begeleidt een project van A tot Z. Dat begint aan de voorkant met een goed advies en een offerte op maat. Vakkundig tekenwerk, projectbegeleiding en ervaren monteurs tijdens de uitvoeringsfase. En niet te vergeten, een ervaren service afdeling die altijd bereikbaar is voor alle (service)vragen en ondersteuning bij storingsklachten. Daarnaast bieden we regelmatig trainingen en opleidingen voor installateurs en delen we onze kennis met partners. Zo bouwen we samen verder aan een duurzaam en gezond leefklimaat en kun je altijd én overal bouwen op de kennis van WTH!

WTH, kennispartner op het gebied van duurzaamheid en circulariteit

Circulariteit is één van de belangrijkste speerpunten van WTH.  WTH neemt een actieve rol in de energietransitie met modulaire en digitale producten en diensten. Lees meer.

Terug naar overzicht