WTH Base

Modulaire verdelerbalken

in kunststof of staal

Bijzonder praktische verdelerbalken. Zo zou je 01 WTH Base kunnen omschrijven.
Voor elke installatie en elk gebouwtype nog steeds een passende oplossing, maar nu nóg beter, sneller, flexibeler en duurzamer. De in eigen huis ontwikkelde modulaire verdelerbalken van WTH zijn verkrijgbaar in zowel kunststof als staal.

Afhankelijk van de specifieke technische wensen is er keuze uit 5 verschillende inserts. De kunststof verdelerbalk is opgebouwd uit blokjes. Elk blokje is één groep. Als het aantal groepen wijzigt is de verdelerbalk heel gemakkelijk uit te breiden met extra groepen, tot een maximum van 12 groepen.

Voordelen

Modulaire verdelerbalken in zowel kunststof of staal zijn:

Door de standaard maatvoering kun je de compacte modulaire verdeler bovendien makkelijker en met minder en kleiner gereedschap aandraaien. Dus voortaan met lichter gereedschap aan het werk, tijdwinst boeken, kosten besparen en volledig zijn voorbereid op de toekomst. Daarnaast is er minder kans op vervuiling door de grote doorlaat van deze verdelerbalk en is het mogelijk om te spoelen zonder natte voeten. Dit is mogelijk dankzij de standaard keerklep bij de mengverdeler…

De WTH Base is helemaal klaar voor de toekomst. Jij ook? Informeer dan snel bij onze experts naar de mogelijkheden.

Direct contact met een expert