Kop van de bakens

‘’De Kop van Bakens’’ te Harderwijk is een bijzondere project en geeft zicht op het Veluwemeer, het Noordereiland en het Wolderwijd én op Jachthaven De Knar. In maart 2022 zijn wij gestart met het leggen van de vloerverwarming inclusief de WTH regeling UMR2 en thermostaten.

Een aantrekkelijke woonomgeving in Harderwijk

Met een grote variatie aan typen en woonoppervlakten is wonen in de Kop van de Bakens érg interessant. Het gebouw bestaat in totaal uit 125 woningen en de volgende typen:

De boulevard brengt je wandelend of fietsend naar de oude binnenstad. De auto mag geparkeerd worden op het afgesloten binnenterrein en alle appartementen hebben een buitenruimte. Op de begane grond wordt direct aan de kade gewoond. De maisonnettes en appartementen variëren tussen de 70 en 120 m². Aan de Noordzijde hebben de galerijwoningen een fantastisch uitzicht over het Veluwemeer en een brede leefgalerij op het zuiden. Eind 2022/begin 2023 wordt  verwacht dat de eerste opleveringen starten eind 2022/begin 2023.

Samenwerkingen waar je op kunt bouwen

In goede samenwerking met Van der Sluis Technische Bedrijven en in opdracht van Koopmans Bouwgroep B.V. voorziet WTH de gehele vloerverwarmingsinstallatie van dit project. Alle appartementen zijn voorzien van modulaire kunststof verdelers in combinatie met een LT-module en een UMR2 PLUS regeling. Alle woningen zijn voorzien van thermostaten van WTH (type D9386 en D9373).

Toegepast

Met thermostaten van WTH, in combinatie met onze regeling UMR2 bieden wij altijd een passende oplossing voor het regelen van een comfortabel, gezond en duurzaam binnenklimaat. Zo is de D9386 een elektronische Ruimtethermostaat BUS en is geschikt voor het regelen van de ruimtetemperatuur. Deze thermostaat werkt zonder batterijen. De benodigde voeding komt via de BUS aansluiting vanuit de regelaar. De thermostaat is voorzien van een omschakeling voor verwarmen of koelen in combinatie met de UMR2.

De D9373 is een Digitale Ruimtethermostaat Powerstealing waarmee de temperatuur nauwkeurig kan worden geregeld. Deze thermostaat is uitsluitend toe te passen in combinatie met onze Universele Modulaire Regeling UMR2.

Lees nu meer over de thermostaten van WTH!

Terug naar overzicht