The Hudsons

Comfortabele appartementen, grote stadswoningen met 3,5 of 4 woonlagen (en een achtertuin) of woningen in bijzondere vormen, de zogeheten 'specials'. Het nieuwbouwproject ‘The Hudsons’ gelegen in de wijk Bospolder in Rotterdam West, voorziet in de behoefte om als gezin weer een aantrekkelijke woonplek te krijgen in de stad. Allemaal met uitzicht op het beroemde Dakpark dat over een winkelboulevard is aangelegd. Je vindt ze in nieuwbouwproject The Hudsons in de wijk Bospolder in Rotterdam West. Het project krijgt 145 woningen, verdeeld over vijf woonblokken.

De appartementen in de woonblokken 2 en 3 van The Hudsons variëren in woonoppervlakte van 63 tot 115m2 en zijn allemaal uitgerust met een balkon. Dankzij de extra grote ramen valt er veel licht naar binnen. Een bijzonder mooi project waar ook wij aan mogen bijdragen.

Samenwerking

In goede samenwerking met ontwikkelaar en bouwer ERA Contour en installatiebedrijf Mampaey hebben wij alle appartementen van de vijf woonblokken voorzien van een vloerverwarmingssysteem van WTH.
Alle woningen zijn aangesloten op het stadsverwarmingsnet en daarom hebben wij onze modulaire kunststof verdelers HT-S  speciaal geschikt voor stadsverwarming toegepast met uiteraard onze welbekende blauwe WTH buis. De HT-S verdelers bevatten een hydraulisch actief werkend systeem.

Waarom een hydraulisch actief werkend systeem?

In de woningen zit een afleverset (stadsverwarming & -koeling/centrale opwekking). Hierin zit o.a. een platen wisselaar voor het c.v. water maar geen pomp voor de circulatie van het water. In dat geval moeten wij voor de circulatie zorg dragen en dus kiezen wij voor een kunststof/stalen verdeler (Base) met Hydraulisch Actieve module (Module). Deze is compact samengebouwd en direct voorzien van circulatiepomp, expansievat en overstort ventiel. De UMR2 (Control) wordt hierbij direct op de verdeler gemonteerd zodat ook deze geen extra ruimte in beslag neemt.

Oplevering

Voor een groot deel ligt de vloerverwarming er al in. Momenteel zijn onze monteurs bezig met het laatste blok van dit project en wordt het project begin juni 2022 opgeleverd.

Projectleider (Jeffry Nathalia) en Hoofdmonteur (Floor Kros) bij de meterkast van de woning

Terug naar overzicht