Bezoek ons op de vakbeurs Energie 11, 12 & 13 oktober in Den Bosch

Bezoek ons op de vakbeurs Energie op 11, 12 en 13 oktober 2022 in de Brabanthallen in Den Bosch. Je vindt ons in Hal 3 stand nummer F018.

Registreer voor gratis toegang

Al meer dan 50 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van vloerverwarming en -koeling. Met behulp van de nieuwste technologieën werken we aan een duurzaam, gezond en aangenaam binnenklimaat voor iedereen. Door kennis te delen en nieuwe samenwerkingen aan te gaan biedt WTH een totaalpakket waarbij wij naast de levering en installatie van onze systemen voor vloerverwarming en -koeling ook zorgen voor aanleg van ventilatiekanalen, primair leidingwerk en de warmte-opwekkers. Een leefomgeving waarin alles klopt. 

Wat is de vakbeurs Energie?

Vakbeurs Energie is het grootste zakelijke evenement in het kader van duurzame opwekking en besparing van energie in Nederland. Voor professionals die zich met energie en duurzaamheid bezighouden is de vakbeurs dan ook de ideale plek om te bezoeken; verzamel informatie rondom regelgeving, nieuwe technieken en innovaties, bekijk de nieuwste oplossingen van dichtbij, neem deel aan interactieve lezingen en live demonstraties en doe waardevolle contacten op.

We vertellen je graag meer op de beurs in oktober en zijn uiteraard ook nu al bereikbaar voor meer informatie!