Digitale transformatie WTH in stroomversnelling!

WTH wil over de volledige breedte van de organisatie zoveel mogelijk beslissingen nemen op basis van actuele feiten en cijfers. Meer kennis en inzicht op basis van betrouwbare data stelt ons in staat solide beslissingen te nemen; sneller te anticiperen op verandering en risico’s te reduceren; meer in control te zijn. Dat is niet alleen belangrijk voor onze bedrijfsvoering maar ook voor onze klanten gedurende het gehele proces van opdracht tot oplevering.

De overstap naar een digitale toekomstbestendige organisatie

Vanuit dit inzicht nam het directieteam van WTH het initiatief voor een digitale transformatie om toekomstbestendig te kunnen blijven ondernemen.
Digitalisering is het kloppend hart van een organisatie en daardoor onmisbaar om goed grip op de samenhang tussen alle bedrijfsprocessen te kunnen organiseren. De afgelopen drie jaar hebben we al een aantal bedrijfsprocessen gedigitaliseerd, zoals onze webshop via Shopify, het digitaal verwerken van onze opleverrapporten met de ‘More app’ en ons nieuwe CRM pakket via Pipe Drive.

Samen versnellen

In nauwe samenwerking met TBI/SSC, de ICT dienstverlener van TBI werken we aan de versnelde digitale transformatie van WTH met de implementatie van een nieuw ERP programma. Onder de projectnaam FLOW werkt TBI/SSC aan de implementatie van het ERP programma bij meerdere TBI ondernemingen. Alle voorbereidingen met inzet van WTH medewerkers zijn op dit moment in volle gang en worden tot in de puntje voorbereid. De implementatie fase start medio mei en de livegang staat gepland voor 1 oktober 2023.

Op bezoek in Capelle aan den IJssel

Vandaag komt het FLOW team bijeen op onze nieuwe locatie in Capelle aan den IJssel voor een meeting en een netwerkborrel. Zo kunnen ze gelijk een kijkje nemen in ons nieuwe onderkomen.