De passie waarmee WTH verdelers worden gemaakt

De meerwaarde van WTH verdelers

Deze week waren we op bezoek bij Drechtwerk, het werkleerbedrijf waar de WTH verdelers worden geassembleerd, getest en ingepakt. Wij besteden al jaren een deel van onze werkzaamheden uit aan Drechtwerk, voor mensen die net een steuntje extra in de rug nodig hebben om te werken en bij te dragen aan de maatschappij. Hierdoor kunnen zijn zich verder ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. 

Wat doet Drechtwerk?

Drechtwerk is de dienstverlener van de Drechtsteden in het ontwikkelen en ondersteunen naar werk. Met een praktische, persoonlijke en resultaatgerichte instelling. Dit gebeurt veelal via individuele of groepsdetachering. De medewerkers binnen Drechtwerk hebben échte meerwaarde. WTH kan zich helemaal vinden in de missie van Drechtwerk, namelijk: “Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt moeten zo volwaardig mogelijk mee kunnen doen aan het reguliere arbeidsproces”.

Een inspirerende middag

Fred Verdel (Algemeen Directeur) , Max Verhoef (Supply Chain Manager) en Lidie van den Broek (Logistiek Planner) waren aanwezig tijdens de lunch. Een inspirerende presentatie werd gehouden over het verleuken van de werkomgeving door Feike, schrijver en spreker van meerdere boeken zoals ’Houden van Klanten’’. Enthousiasmeren van de medewerkers binnen een organisatie was dan ook een belangrijk thema van de bijeenkomst. 

Enthousiaste medewerkers voor WTH verdelers

Achmed is één van de medewerkers binnen Drechtwerk die er voor zorgt dat onze de productielijn vlekkeloos verloopt. Vol enthousiasme vertelde hij aan Fred Verdel wat de stappen zijn die zijn team en hijzelf doorlopen om de verdelers te assembleren en verpakken. Wij vinden het mooi om te zien dat met veel positiviteit en vreugde gewerkt wordt aan de kwaliteit van WTH verdelers.