Neem contact op met WTH


Modulaire Verdelers en stadsverwarming; dé perfecte combinatie!

Vloerverwarming en -koeling in combinatie met stadsverwarming of Warmtenet? Wij garanderen een prima werkend systeem met onze Modulaire Verdeler met HT-S Module.

Duurzaam, energiezuinig en uniek in de markt

Door de standaard terugslagklep op de HT-S Module is de Modulaire Verdeler van WTH perfect voor stadsverwarmingsinstallaties of warmtenetten. In combinatie met onze regeling UMR2 Pro, die zorgt voor het bewaken van de retourtemperatuur, is het vloerverwarmingssysteem enorm energiezuinig. Hiermee is WTH uniek in de markt en helemaal klaar voor de toekomst.

WTH denkt mee over technische oplossingen

In samenspraak met een groot aantal energieleveranciers speelt WTH direct in op de gestelde eisen en wensen en denkt mee over technische oplossingen. Zo zorgt WTH ervoor dat de Modulaire Verdelers aansluiten op de wensen van alle energieleveranciers én installateurs in de bouw.


Uw partner voor unieke en complexe projecten

Met ruim 50 jaar ervaring als het gaat om complexe en grootschalige nieuwbouwprojecten met o.a. stadsverwarming is WTH uitstekend in staat uw project van A tot Z te begeleiden. Benieuwd wat wij voor u project kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Of bekijk hier de mogelijkheden met onze modulaire verdelers.

 


Geschreven door:

Ronald de Vries

Product Development Manager