Volledige landelijke dekking!

Met de opening van onze montagehubs in Deventer en Zaandam vorig jaar hebben we een eerste stap gezet naar ons doel voor een betere landelijke dekking en een thuisbasis voor onze monteurs in de betreffende regio’s.

Ook dit jaar maken we een mooie ontwikkeling door en bouwen we een gloednieuw pand in Capelle aan den IJssel. Een nieuw pand dat helemaal past bij de richting die wij als WTH ingeslagen zijn en die past bij onze visie om dichter naar onze klanten te bewegen.

Flexibel, sneller en efficiënter

Samen met onze locaties in Deventer en Zaandam hebben wij nu een extra goede bereikbaarheid over heel Nederland. Door deze landelijke dekking kunnen wij de werkzaamheden op elk project nóg sneller in gang zetten en flexibeler maar ook efficiënter te werk gaan.

Bereikbaarheid waar je op kunt bouwen

Heb jij een project dat wij van vloerverwarming mogen voorzien, zodat wij samen bouwen aan een gezond en duurzaam leefklimaat? Over heel Nederland kunnen we jouw project voorzien van de beste oplossingen. Neem contact op voor de mogelijkheden of kom eens langs bij één van onze vestigingen!

Hieronder de eerste beelden van onze panden in Deventer en Zaandam en de laatste updates van ons nieuwe pand in Capelle aan den IJssel zijn te volgen via deze link.

Bremenweg 35, Deventer

 

Grote Tocht 48, Zaandam 
Laatste nieuws & inspiratie

Meer nieuws & inspiratie