WTH GAAT VERHUIZEN!

We hebben groot nieuws!

WTH verhuist eind 2022 naar een heel nieuw te bouwen pand in Capelle aan den IJssel.Een nieuw pand waar wij al onze wensen kunnen realiseren. Een nieuw pand dat helemaal past bij de richting die wij als WTH ingeslagen zijn en die past bij onze visie om dichter naar onze klanten te bewegen. Dit doen we ook al met onze nieuwe locaties in Zaandam en straks ook in Deventer.

Samenwerken met partners

In dit nieuwe pand kunnen we nog beter de samenwerking opzoeken met onze klanten. We willen onze proposities in de markt verbeteren en onze processen verder optimaliseren. Er komt een innovatief belevings- c.q. opleidingscentrum waar wij onze klanten kunnen ontvangen en waar wij onze rol als kennispartner verder kunnen uitbouwen. De afgelopen tijd hebben wij al mooie stappen vooruit gezet en we willen graag verder vernieuwen en onze rol als marktleider waar maken. Deze kans gaat ons hierbij enorm helpen.

Updates waar je op kunt bouwen

De eerste paal gaat in november dit jaar de grond in. Als alles volgens plan verloopt hopen we eind 2022 kerst te vieren in ons nieuwe pand! De komende tijd houden wij je natuurlijk op de hoogte van de voortgang van de bouw. Houd ons via LinkedIn en onze website in de gaten voor de laatste updates!
Kennis delen we graag

Ontvang onze nieuwsbrief

Kennis delen we graag