WTH verhuist eind 2022; volg het bouwproces

WTH verhuist eind 2022 naar een heel nieuw te bouwen pand in Capelle aan den IJssel. Een nieuw pand waar wij al onze wensen kunnen realiseren. Een nieuw pand dat helemaal past bij de richting die wij als WTH ingeslagen zijn en die past bij onze visie om dichter naar onze klanten te bewegen. Dit doen we ook al met onze locaties in Zaandam en Deventer zodat we nu weer een landelijke dekking hebben van waaruit wij onze klanten kunnen bedienen en waar onze monteurs een eigen thuisbasis hebben. 

Vloerverwarming van WTH, natuurlijk ook in ons eigen pand

In week 19 is gestart met de montage van het WTH vloerverwarmingssysteem op de begane grond.
In de bedrijfshal is de vloerverwarmingsbuis eerst losjes gemonteerd met vlechtdraad op het ondernet. Daarboven is een bovennet geplaatst, waarna de buis handmatig wordt opgetrokken en bevestigd aan de onderkant van het bovennet. Dit is nodig omdat de buizen anders te diep in de dekvloer van 22 centimeter komen te liggen wat kan zorgen voor een verminderde afgifte. Wij namen een kijkje op de bouw.
Vrijdag 20 mei wordt de monolitische dekvloer op de begane grond gestort en gevlinderd.

Hoogste punt bereikt

Op vrijdag 22 april is het hoogste punt bereikt van ons nieuwe pand. Op dit moment wordt er hard gewerkt op het pand wind- en waterdicht te maken.

De bouw vordert gestaag

De bouw is inmiddels zo'n 4 maanden onderweg. De eerste maanden was er nog niet zoveel te zien, maar inmiddels worden de contouren van het nieuwe pand duidelijk zichtbaar.
Alle voorbereidende werkzaamheden voor de technische installaties zijn afgerond en als alles volgens planning verloopt kunnen we in week 18 en 19 zelf aan de slag met het aanleggen van ons eigen vloerverwarmingssysteem. Daarnaast wordt het pand voorzien 2 luchtwarmtepompen en zorgen we zelf voor de aanleg van het primaire leidingwerk. Hierover vertellen we jullie later meer.

Een eerste impressie van de nieuwbouw

Samenwerken met partners

In dit nieuwe pand kunnen we nog beter de samenwerking opzoeken met onze klanten. We willen onze proposities in de markt verbeteren en onze processen verder optimaliseren. Er komt een innovatief belevings- c.q. opleidingscentrum waar wij onze klanten kunnen ontvangen en waar wij onze rol als kennispartner verder kunnen uitbouwen. De afgelopen tijd hebben wij al mooie stappen vooruit gezet en we willen graag verder vernieuwen en onze rol als marktleider waar maken. Deze kans gaat ons hierbij enorm helpen.

Updates waar je op kunt bouwen

Op 16 december 2021 hebben Fred Verdel (Algemeen directeur) en Arnold Schenkel (Manager Projecten) de eerste officiële paal geslagen en daarmee het startsein gegeven voor de bouw. Als alles volgens plan verloopt hopen we eind 2022 kerst te vieren in ons nieuwe pand! De komende tijd houden wij je op de hoogte van de voortgang van de bouw. Houd ons via LinkedIn en onze website in de gaten voor de laatste updates!

Volg het bouwproces live via onze livecam op de bouw.
Klik op de afbeelding.

 
Kennis delen we graag

Ontvang onze nieuwsbrief

Kennis delen we graag